در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک
کیوی را پوست بگیرید و آن را به شکل حلقه ای یا هر شکلی که دوست دارید برش بزنید(برای اینکه له نشود بهتر است از کیوی رسیده سفت برای مربای کیوی استفاده کنید)
نیمی از شکر را لابه لا و روی شکر بریزید و اجازه دهید به مدت سه تا پنج ساعت در یخچال استراحت کند و آب بیاندازد (آب انداختن باعث می شود از آب اضافی کمتری استفاده کنید و در نهایت مربای خانگی لذیذتری داشته باشید)
پس از استراحت، کیوی را روی حرارت ملایم قرار دهید و آب و باقیمانده شکر را به آن اضافه کنید و اجازه دهید مربا به جوش آید.
(شکرک های دور ظرف را هرگز جدا و مخلوط مربا نکنید چرا که باعث شکرک زدن مربا در یخچال می شود.)
25 تا 30 دقیقه زمان نیاز است تا مربای کیوی قوام آمده و خوشمزه شما آماده شود. پس از خاموش کردن شعله، آب لیمو را به مربا اضافه کنید. پس از آماده و خنک شدن مربای کیوی بهتر است آن را در ظرف شیشه ای در دار و استریل شده بریزید تا کپک نزند
– اگر می خواهید مارمالاد کیوی داشته باشید در انتهای کار مربا را میکس یا له کند و یا از کیوی نرم استفاده کنید.
– در صورت تمایل مقداری زعفران دم شده یا یک قطره رنگ خوراکی سبز به مربا بیافزایید تا رنگ آن تغییر کند.
– اگر دوست داشتید همراه لیمو، 1/8 قاشق چایخوری وانیل خالص به مربا اضافه کنید تا عطر بیشتری داشته باشد.(مربای کیوی وانیلی برای استفاده در کیک و شیرینی بسیار مناسب است)
– برای امتحان قوام مربا، مقداری از شهد را داخل آب سرد بریزید اگر به سرعت در آب حل نشد نشانه قوام مناسب مربا است
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد