یک مرغ متفاوت،با طعمی جدید

طرز تهیه مرغ بلغاری خوشمزه خانگی

مرغ بلغاری یکی از غذا های پرطرفدار این کشور محسوب میشود که در ایران هم طرفداران خاص خودش را دارد برای تهیه این مرغ خوشمزه با ما همراه باشید
کد خبر: ۱۲۹۳۶۱۶

طرز تهیه مرغ بلغاری خوشمزه خانگیبه گزارش جام جم آنلاین طرز تهیه مرغ بلغاری

مواد لازم:


نصف فلفل دلمه ای
مرغ ۶ تیکه
۲ حبه سیر
زنجبیل
پیاز درشت
زردچوبه نصف ق غ
نمک
زعفران
شکر
نصف استکان سرکه
۲ لیوان آب جوش
هویج کوچیک ۶ عدد

طرز تهیه:

اول از همه پیاز رو نگینی خرد میکنیم و سرخ میکنیم. بعد دو حبه سیر ورق شده رو اضافه کرده و تفت میدیم. مرغ ها ک بهتره از قسمت ران باشن رو فیله میکنیم. ب پیاز و سیر اضافه میکنیم و بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم. تفت میدیم بعد حدودا دو ق غ زعفران دم کرده غلیظ اضافه میکنیم. و در آخر فلفل دلمه ای (آخه نمیخوایم فلفل ها توی غذا آب بشن). بعد از ترکیب مواد، در قابلمه رو گذاشته، کم میکنیم تا با حرارت کم نیم ساعت مرغ ها پخته بشن. (ب این سبک اصلا احتیاج ب آب نیست، اما من ۱ لیوان اضافه کردم ک سس بیشتری داشته باشم) خوشمزگی این غذا ب اینا ک با آب مرغ پخته میشن و طعم لذیذی داره. من این غذا رو بیشتر با سبزی پلو دوس دارم اما میتونید با برنج سفید هم سرو کنید. هم خیلی راحته هم خیلی خوشمزه.

برای آماده کردن هویج های مزه دارمون دو لیوان اب و نصف لیوان سرکه و یک ق غ شکر رو ترکیب میکنیم هویج های کوچیکمون رو شیار میدیم ک خوب پخته بشن. حرارت کم باشه.

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

برچسب ها: مرغ سرکه سیر
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ایستاده در سیل

روایت دست‌اول امدادگران از عملیات جست‌وجو و نجات در سیل امامزاده داوود و فیروزکوه

ایستاده در سیل

همه زنده زنده سوختند

نصرت‌الدین نصراللهی تنها شاهد حادثه سقوط هواپیمای فرماندهان جنگ، از آن روز می‌گوید

همه زنده زنده سوختند

نیازمندی ها