کیک شیر داغ یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان

طرز تهیه کیک شیر داغ خوشمزه

کیک شیر داغ مانند کیک اسفنجی به عنوان پایه انواع کیک ها مجلسی مثل کیک تولد مورد استفاده قرار می گیرد. این کیک خوشمزه یک گزینه مناسب برای عصرانه و صبحانه نیز می باشد.
کد خبر: ۱۲۹۳۵۳۱

طرز تهیه کیک شیر داغ خوشمزهبه گزارش جام جم  آنلاین به نقل از پارسی دی

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم کیک شیر داغ

  • کره ۱۰۰ گرم
  • شیر یک پیمانه
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • کنجد ۱ قاشق غذاخوری
  • آرد سفید قنادی دو پیمانه
  • هل نصف قاشق چایخوری
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • نمک یک پنجم قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری
  • شکر یک پیمانه + یک چهارم پیمانه
  • طرز تهیه کیک شیر داغ خوشمزه

دستور پخت

طرز تهیه کیک شیر داغ

برای تهیه کیک شیر داغ ابتدا شیر و کره را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شود.بکینگ پودر و نمک را با آرد مخلوط می کنیم و ۳ مرتبه الک می کنیم.بعد تخم مرغ ها را جداگانه در پیاله ای می شکنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم

در ادامه وانیل،شکر و هل را به آن می افزاییم و با دور متوسط همزن برقی به مدت ۵ دقیقه مواد را هم می زنیم تا کشدار شود.فر را روشن می کنیم و روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه گرم شود.

آن وقت شیر را در شیرجوش می ریزیم و کره را نیز به آن می افزاییم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کناره های شیرجوش شروع کند به جوشیدن که حرارت را همان لحظه خاموش می کنیم و کم کم به مواد تخم مرغ اضافه می کنیم

و با قاشق مخلوط می کنیم و ۳۰ ثانیه مواد را با هم مخلوط می کنیم  و آن وقت مخلوط آرد الک شده را نیز در ۲ مرحله به مواد اضافه می کنیم و با قاشق یا لیسک مخلوط می کنیم و اگر هنوز خوب مواد یکدست نشده بود

با دور تند همزن برقی ۷ ثانیه مواد را هم می زنیم. البته باید دقت کنیم که زیاد نباید مواد را مخلوط کنیم چون پف کیک می خوابد. سپس قالب را با قلمو چرب می کنیم و کمی آرد می پاشیم و یا کاغذ روغنی کف قالب قرار می دهیم

و مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و کمی کنجد روی ان می پاشیم سپس آنرا داخل فر می گذاریم و روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه اجازه می دهیم تا کیک بپزد. پس از پخت کیک ۳ دقیقه بعد از داخل فر کیک را بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا خنک شود.نوش جان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها