سس هریسا یکی از سس‌های تند و جذاب

طرز تهیه سس هریسا؛ جذاب و متفاوت

سس هریسا یکی از سس‌های تند و جذاب است که معمولا در غذا‌های آفریقایی از آن استفاده می‌شود. سس جذابی که با درست‌کردن آن می‌توانیم طعم جدیدی را به غذاهایمان اضافه کنیم.
کد خبر: ۱۲۹۲۵۸۹

طرز تهیه سس هریسا؛ جذاب و متفاوتبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از برترین ها

مواد لازم:

  • سیر له شده: ۳ حبه
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر زیره سبز: ½ قاشق چای خوری
  • پودر زیره سیاه: ۱ قاشق چای خوری
  • پودر تخم گشنیز: ۱ قاشق چای خوری
  • فلفل چیلی قرمز خشک: ۱۰ تا ۱۲ عدد
  • نمک: ½ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

۱. فلفل چیلی‌های خشک را نیم ساعت در آب جوش بریزید تا خیس بخورد و بعد دانه‌های داخل و ساقه‌اش را بگیرید.

۲. بعد از آبکشی فلفل‌ها آن‌ها را به همراه روغن زیتون، سیر و نمک در دستگاه غذا ساز بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

۳. بعد به مخلوط آماده شده زیره سبز و سیاه و همچنین تخم گشنیز اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

۴. سس آماده شده را در یک محفظه بدون هوا قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا تازه بماند. این سس را می‌توانید به مدت یکماه در یخچال قابل استفاده است.

newsQrCode
برچسب ها: سس تند سس هریسا
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها