مرغ سرخ شده رستورانی که اغلب آن را هوس می کنید

طرز تهیه سریع و آسان “مرغ سوخاری رستورانی”

راز خوشمزه شدن “مرغ سوخاری رستورانی” لذیذ و دلچسب در مرینیت کردن یا همان مزه دار کردن مرغ با انواع ادویه ها و پوشاندنش با تکه های نان است
کد خبر: ۱۲۹۱۳۶۴

طرز تهیه سریع و آسان “مرغ سوخاری رستورانی”

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک


1 عدد تخم مرغ

1/4 قاشق چایخوری نمک

1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه

1 فنجان آرد سوخاری

1 قاشق چایخوری فلفل قرمز

1 قاشق چایخوری پودر سیر

1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل

1 قاشق چایخوری پودر پیاز

1 قاشق چایخوری پونه کوهی

1 قاشق چایخوری ریحان

6 عدد ران مرغ

به مقدار لازم نان خرد شده

طرز تهیه سریع و آسان “مرغ سوخاری رستورانی”

تخم مرغ را در کاسه بشکنید و کاملا بزنید. نمک و فلفل را به تخم مرغ اضافه کنید و بیشتربزنید. حالا آرد سوخاری را در کاسه بریزید. پودر فلفل قرمز ، نمک ، زنجبیل ، پودر سیر به همراه پودر پیاز، پونه کوهی، فلفل چیلی و ریحان خشک را اضافه کنید. همه چیز را به طور کامل مخلوط کنید .

مزه دار کردن مرغ :

ران مرغ را در کاسه بریزید ، نمک و فلفل سفید را به کاسه اضافه کنید و با دست های خود مخلوط کنید. یک ساعت کنار بگذارید تا خوب مزه دار شود.

آماده سازی مرغ:

بعد از مزه دار کردن ، تکه های مرغ را یکی پس از دیگری بردارید و به ترتیب با مخلوط ادویه، مخلوط تخم مرغ و خرده های نان به طور کامل پوشش دهید. بعد از پوشاندن تکه مرغ، آن را در تابه داغ سرخ کنید. مرغ داغ و ترد، سرخ شده آماده سرو است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ایستاده در سیل

روایت دست‌اول امدادگران از عملیات جست‌وجو و نجات در سیل امامزاده داوود و فیروزکوه

ایستاده در سیل

همه زنده زنده سوختند

نصرت‌الدین نصراللهی تنها شاهد حادثه سقوط هواپیمای فرماندهان جنگ، از آن روز می‌گوید

همه زنده زنده سوختند

نیازمندی ها