
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک
موادلازم مربای شیر:
شیر پرچرب 1 لیتر
شکر 250 گرم
شیره انگور نصف لیوان
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای شیر:
ابتدا قابلمه مناسبی را انتخاب می کنیم و شیر و شکر را درون آن اضافه می کنیم و روی شعله ملایم قرار می دهیم و منتظر می مانیم تا بجوشد و سپس شیره انگور را اضافه کرده و مقداری هم می زنیم.
سپس آبلیمو تازه را اضافه کرده و وقتی شکل آن گلوله گلوله شد دیگر هم نمی زنیم و اجازه می دهیم تا مربا به قوام مناسبی برسد.
وقتی مربا به قوام خوبی رسید شعله را خاموش کنید و اجازه دهید تا سرد شود و سپس آن را درون ظروف شیشه ای قرار داده و در جای خنک نگهداری می کنیم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با فاطمه اسماعیلی، بازیکن و مربی تیم ملی هاکی روی یخ
گفتوگوی بیپرده «جامجم» با دبیر هیاتعالی گزینش کشور
صادق ورمزیار در گفتوگو با «جامجم آنلاین»: