
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک
موادلازم مربای شیر:
شیر پرچرب 1 لیتر
شکر 250 گرم
شیره انگور نصف لیوان
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای شیر:
ابتدا قابلمه مناسبی را انتخاب می کنیم و شیر و شکر را درون آن اضافه می کنیم و روی شعله ملایم قرار می دهیم و منتظر می مانیم تا بجوشد و سپس شیره انگور را اضافه کرده و مقداری هم می زنیم.
سپس آبلیمو تازه را اضافه کرده و وقتی شکل آن گلوله گلوله شد دیگر هم نمی زنیم و اجازه می دهیم تا مربا به قوام مناسبی برسد.
وقتی مربا به قوام خوبی رسید شعله را خاموش کنید و اجازه دهید تا سرد شود و سپس آن را درون ظروف شیشه ای قرار داده و در جای خنک نگهداری می کنیم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگو با مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی مطرح شد