
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از آخرین خبر ،ما روش خلاقانه ای را برای گرم کردن باقی مانده پیتزا پیشنهاد می دهیم روشی که کیفیت پیتزا و تازگی آن را حفظ می کند. روش پیشنهادی او به این صورت است:
پیتزا را درون ماهیتابه قرار داده و روی شعله متوسط و آرام به مدت دو دقیقه یا کمتر بگذارید ، سپس چند قطره آب به کف ماهیتابه بریزید و شعله را کمتر کنید ،در ماهیتابه را بگذارید و یک دقیقه صبر کنید.
بخاری که در ماهیتابه شکل می گیرد باعث ذوب شدن پنیر پیتزا و گرم شدن خمیر آن میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر مرندی، تحلیلگر مسائل بینالملل در گفتوگو با «جامجم» به تشریح ظرفیتهای دوران گذار جهانی برای کشورمان پرداخت
گفتوگو با بهمن نامورمطلق، استاد دانشگاه شهید بهشتی
متین محجوب از تجربه حضور «میخوام به دنیا بیام»در مناطق محروم می گوید