طرز تهیه کیک انار خانگی باطعمی خوشمزه

کد خبر: ۱۲۷۹۶۸۱

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک ، طرز تهیه کیک انار خانگی را در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مشاهده نمایید.

طرز تهیه کیک انار خانگی باطعمی خوشمزه

مواد لازم کیک انار خانگی

مواد لازم  برای تهیه کیک انار
آرد 300 گرم
تخم مرغ 4 عدد
شکر 150 گرم
وانیل 1/4 ق چ
روغن مایع 120 میلی لیتر
آب انار  160 میلی لیتر
ژله انار 1 بسته
بکینگ پودر 6 گرم
مواد لازم   برای روی کیک
شیر 1 لیوان
آب انار 90 میلی لیتر
شکر 2 الی 3 قاشق
نشاسته ذرت 15 گرم
رنگ خوراکی قرمز دو تا سه قطره
 وانیل 1/4 ق چ
دانه انار برای تزیین

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب

                     طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

                     طرز تهیه پیراشکی گوشت

 

 طرز تهیه کیک انار

  1. ابتدا تخم مرغ ها را در کاسه بزرگی بشکنید و به همراه شکر و وانیل با همزن برقی خوب بزنید تا مواد با هم ترکیب شده و رنگ آن روشن شود.
  2. در ادامه روغن و آب انار را افزوده و مواد را مجدد مخلوط نمایید. در مرحله بعد آرد را با پودر ژله و بکینگ پودر مخلوط کرده و در چند نوبت به مواد قبلی اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود.
  3.   قالب را چرب کرده و مواد کیک را داخل آن بریزید و به فر منتقل کنید. کیک را برای 45 دقیقه و با دمای 170 درجه بپزید. در این میان همه مواد رویه کیک را در قابلمه کوچکی بریزید و مخلوط کنید سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و مواد را مرتب هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
  4. در اخر وانیل را افزوده و قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود. کیک را بعد از اینکه خوب پخت از فر بیرون آورده و اجازه دهید تا سرد شود. کرم را روی کیک بریزید و در آخر چند دانه انار روی آن بپاشید.
همچنین اگر علاقه مند به آموختن طرز تهیه خمیر پیراشکی شیرین هستید می‌توانید در سایت جام جم آنلاین آن را بخوانید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها