برای خوشمزه تر شدن آش عباسعلی می توانید گوشت را به همراه پیاز و آب قلم بپزید

طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاه

گفته میشه که تاریخچه آش عباسعلی به 200 سال قبل برمیگرده. در اون زمان آشپزی به اسم عباسعلی نذر داشته موقع افطار این آش رو به روزه داران بده. برای همین هم آش عباسعلی مخصوص افطار و ماه رمضان شناخته میشه. ولی برای تموم ایام سال هم آش دلچسب و لذیذیه.
کد خبر: ۱۲۷۸۸۵۳

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک،آش عباسعلی یه آش خوشمزه و محلی ایرانیه که برای بدن هم خیلی مفیده. شاید دوست داشته باشین بدونین که آش عباسعلی مال کجاست . خب در واقع این آش مثل آش ترخینه و آش ترخینه و ماش، یه نوع آش محلی کرمانشاه هست.

طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاه

مواد لازم آش عباسعلی

گندم پوست کنده 1 و 1/2 پیمانه
برنج 100 گرم
نخود 100 گرم
گوشت دنده گوسفندی 300 گرم
عدس 100 گرم
روغن حیوانی 1/2 پیمانه
لوبیا چیتی 100 گرم
لوبیا سفید 100 گرم
پیاز 5 عدد
سیر 10 حبه
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
نعنا داغ و کشک برای تزیین

 

طرز تهیه آش عباسعلی

  1.  نخود، لوبیا سفید و لوبیا چیتی را از روز قبل بشویید و خیس دهید. بهتر است هر از گاهی آب حبوبات را عوض کنید. این کار به رفع نفخ آن ها کمک می کند. برنج را هم بشویید و به همراه مقداری آب و نمک اجازه دهید برای یک تا دو ساعت خیس بخورد.
  2.  در این مرحله از تهیه آش کرمانشاهی باید حبوبات را به طور جداگانه بپزید. برای این که مطمئن شوید حبوبات کاملا پخته شده است، می توانید یکی از آن ها را بین دو انگشت فشار دهید. اگر کاملا نرم بودند، وقت آن است که حبوبات را از روی حرارت بردارید.
  3.  گوشت را آماده کنید و در صورت نیاز خرد نمایید. در این آش می توانید از گوشت ران گوسفند هم استفاده کنید. گوشت را به طور جداگانه بپزید. وقتی به طور کامل پخته شد، آن را با دست ریش ریش و خرد کنید.
  4.  گندم پوست کنده را بپزید. وقتی نیمی از زمان پخت گندم گذشت، برنجی را که از قبل خیس کرده اید، به گندم اضافه کنید. اجازه دهید با هم بپزند. می توانید برای آش عباسعلی کرمانشاهی از برنج نیم دانه استفاده کنید.
  5.  حالا تمام موادی که پخته شده اند، یعنی حبوبات، گوشت و برنج و گندم را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت بگذارید. ادویه های مورد نظر مثل نمک، فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه را به آش اضافه کنید.
  6.  این آش باید تا حدی بپزد که دانه های برنج و گندم در آن کاملا له شده و مشخص نباشند. هر از گاهی آش را بهم بزنید تا نسوزد و به کف قابلمه نچسبد. در این هنگام که آش در حال پخت است، پیازها را خرد کرده و با روغن تفت دهید. سیر داغ و نعنا داغ را هم آماده کنید. حالا مقداری از پیاز داغی که تهیه کرده اید را به آش عباسعلی اضافه کنید و بقیه ی آن را برای تزیین نگه دارید.
  7.  وقتی آش کرمانشاهی با پیاز داغ کمی جوشید، آن را از روی حرارت بردارید. روغن حیوانی را به آن اضافه کرده و خوب بهم بزنید.
  8.  آش را در ظرف سرو بکشید و با کشک، پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ تزیین کرده و نوش جان کنید.

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها