jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۱۲۷۸۴۴۰ ۱۳ مهر ۱۳۹۹  |  ۱۰:۱۱

مزه دار کردن انواع غذاها هنری است که سرآشپزهای حرفه‌ای می‌توانند آن را به خوبی انجام دهند. این هنر به وسیله ابزاری به نام ادویه‌جات انجام می‌شود. اینکه چه ادویه‌ای با کدام ماده غذایی تطبیق داشته و نتیجه نهایی آن چه طعمی خواهد داشت کاملا وابسته به نوع انتخاب سر آشپز است.

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره،با لیست ادویه جات لازم در خانه به همراه کاربرد انواع ادویه جات و معرفی سبزیجات معطر برای استفاده و پخت غذاهای مختلف همراه ما باشید.

کاملترین لیست ادویه جات لازم و ضروری در خانه

لیست ادویه جات لازم در خانه

دارچین

رازیانه

زردچوبه

زرشک 

زعفران

زنجبیل 

زیره

زیره سبز

سماق

سیاه‌دانه 

لیست ادویه جات لازم در خانه

فلفل بهار

فلفل سفید

فلفل سیاه

فلفل تند

کاری

کنجد

گرم مَصالح

گُلپَر

گلرنگ

گل محمدی (گل سرخ)

 میخک صدپر

آنقوزه (آنغوزه)

نمک خوراکی

لیست ادویه جات لازم در خانه

واسابی 

وانیل 

هل سبز

هل سفید

هل سیاه

آویشن

انیسون

برگ بو

پاپریکا

تخم شنبلیله

تخم شوید

تخم گشنیز

جوز هندی

تمر هندی

خردل

خسرودارو

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
رازهای خونین در شمال‌ شرق افغانستان

رازهای خونین در شمال‌ شرق افغانستان

هفته گذشته طالبان یورش برق‌آسایی به شهرستان «مایمی» در شمال‌ شرق افغانستان داشت.این منطقه روی خط مرزی این کشور با تاجیکستان و در استان بدخشان قرار دارد.

اسبی در غبار آمد

اسبی در غبار آمد

در نخستین ساعاتی که خبر شهادت شهید محسن فخری‌ زاده را شنیدم، نوشتن یک مثنوی را آغاز کردم: «سواری بر زمین افتاد و اسبی در غبار آمد/ غروب از جاده دردا باز اسبی بی‌سوار آمد». تا پاسی از شب بیدار بودم و شعر را بازنویسی می‌کردم.

چرایی پیک زمستانی کرونا

چرایی پیک زمستانی کرونا

وزیر بهداشت اعلام کرد پس از پیک پاییزه کرونا، یک پیک زمستانی نیز خواهیم داشت که به‌خصوص در استان‌های جنوبی کشور، باعث افزایش شیوع بیماری می‌شود.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر