مزه دار کردن انواع غذاها هنری است که سرآشپزهای حرفه‌ای می‌توانند آن را به خوبی انجام دهند. این هنر به وسیله ابزاری به نام ادویه‌جات انجام می‌شود. اینکه چه ادویه‌ای با کدام ماده غذایی تطبیق داشته و نتیجه نهایی آن چه طعمی خواهد داشت کاملا وابسته به نوع انتخاب سر آشپز است.
کد خبر: ۱۲۷۸۴۴۰

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره،با لیست ادویه جات لازم در خانه به همراه کاربرد انواع ادویه جات و معرفی سبزیجات معطر برای استفاده و پخت غذاهای مختلف همراه ما باشید.

کاملترین لیست ادویه جات لازم و ضروری در خانه

لیست ادویه جات لازم در خانه

دارچین

رازیانه

زردچوبه

زرشک 

زعفران

زنجبیل 

زیره

زیره سبز

سماق

سیاه‌دانه 

لیست ادویه جات لازم در خانه

فلفل بهار

فلفل سفید

فلفل سیاه

فلفل تند

کاری

کنجد

گرم مَصالح

گُلپَر

گلرنگ

گل محمدی (گل سرخ)

 میخک صدپر

آنقوزه (آنغوزه)

نمک خوراکی

لیست ادویه جات لازم در خانه

واسابی 

وانیل 

هل سبز

هل سفید

هل سیاه

آویشن

انیسون

برگ بو

پاپریکا

تخم شنبلیله

تخم شوید

تخم گشنیز

جوز هندی

تمر هندی

خردل

خسرودارو

برچسب ها: ادویه کاری آشپزی
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها