
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
به گزارش جام جم آنلاین، ایرنا نوشت: هرچند ماه رمضان امسال به سختی سالهای قبل نیست و گرمای هوا اذیتکننده نیست اما به هرحال باید از افطار تا سحر را با انواع نوشیدنیها سر کنیم تا هم از شر تشنگی در طول روز خلاص شویم هم به فکر سلامتمان باشیم.
۱. شربت خاکشیر و آبلیمو
ابتدا خاکشیر را بشویید و سپس با آبلیموی تازه و کمی شکر مخلوط کنید. شربت آماده است و میتوانید از افطار تا سحر آن را میل کنید.
اگر دوست داشتید میتوانید تخم شربتی هم به این مخلوط اضافه کنید و اگر علاقهای به لیمو ندارید، کمی عرق بیدمشک یا گلاب به شربت اضافه کنید.
۲. شربت آبلیمو
آبلیمو، شکر و آب؛ با همین ترکیب ساده میتوانید آب زیادی در بدنتان ذخیره و از عطش زیاد در طول روز پیشگیری کنید.
۳. شربت خیار و سکنجبین
تعدادی خیار را رنده کنید، کمی سکنجبین داخل لیوان بریزید، خیارهای رنده شده را به آن اضافه کنید و سپس آب و لیموترش بریزید. این شربت هم خنکتان میکند، هم تشنگی را رفع میکند و هم از طعم جذابی که دارد لذت میبرید.
۴. شربت بیدمشک
عرق بیدمشک را با مقداری آب مخلوط کنید و معجزه آن را ببینید؛ بیشک تفاوتاش را با روزهایی که آن را نخورده بودید خواهید دید.
۵. شربت گلاب
مقداری گلاب را با آب مخلوط کنید و این شربت را بنوشید. برای معالجه اشخاص گرمازده، بهترین راه خوراندن گلاب همراه با مقداری یخ است، به قدری که باعث استفراغ شده و صفرا را خارج کند.
نوشیدن گلاب خنک، گرمی درون را از بین میبرد و بدن را تقویت میکند. بوییدن گلاب برای تقویت قلب و رفع بیهوشی و تقویت حواس باطنی مفید است.
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گزارشی از مراسم رونمایی از تازهترین کتابهای انتشارات جامجم
گفتوگوی اختصاصی با داوود میرباقری که از اواخر آذر ۹۸ مشغول ساخت سریال سلمان فارسی است
گفتوگو با نرگس برهمند شاعر مجموعه شعر «آمبرولا؛ خواهر گل های جهان»
مسعود اطیابی، کارگردان فیلم «انفرادی» در گفتوگو با جامجم:
گفتوگوی جامجم با هاجر دباغی گلزن رکورددار تیم فوتبال سپاهان
دبیر علمی جشنواره ملی موسیقی و آئینهای اقوام ایرانی در گفتوگو با جامجم: