نویسنده و کارگردان سینما یکی از دستاوردهای جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون را شناختن و معرفی استعدادها می‌داند.
کد خبر: ۱۲۴۲۳۹۳

آنطور که هنرآنلاین گزارش داده، کامبوزیا پرتوی، نویسنده و کارگردان سینما با بیان اهمیت جایگاه قصه‌ها در دنیای سینما و ادبیات گفت: واقعیت این است که سینما هیچ زمانی نتوانسته از دنیای قصه‌ها جدا شود و تمامی افرادی که در این حوزه کار می‌کنند همواره سعی دارند تا ارتباطشان را با دنیای قصه‌ها حفظ کنند. آنچه یک فیلم را جذاب و پرمخاطب می‌کند، قصه آن است و به همین دلیل باید سعی کنیم بیش از این، ارتباطمان را با دنیای قصه‌ها حفظ کنیم.
کارگردان فیلم «گربه آوازخوان» در ادامه یادآور شد: اگر به حوزه ادبیات هم نگاه کنیم، متوجه اهمیت نقش قصه‌ها در تربیت کودکان و نوجوانان می‌شویم. زبان ادبیات،‌ زبانی نرم است که سعی می‌کند آنچه را کودک باید بیاموزد با بیانی کودکانه و قابل درک برای او بیان کند. در اینجاست که متوجه قدرت قصه‌ها می‌شویم چراکه هرچقدر با قصه شیرین‌تری این آموزه‌ها به او منتقل شود تأثیر تربیتی بیشتر و عمیق‌تری دارد. استفاده از ابزار قصه و قصه‌گویی می‌تواند یکی از بهترین راه‌های انتقال پیام‌های تربیتی به کودک و نوجوان باشد.
پرتوی همچنین گفت: همه بچه‌ها قصه را دوست دارند و آن را می‌شناسند؛ بخصوص بچه‌های شرقی. سرزمین‌های شرق به‌واسطه فرهنگ دیرینه‌ای که دارند به‌نوعی مهد قصه‌ها هم هستند و امروز باید دقت داشته باشیم تا این میراث ارزشمند را هم حفظ کنیم و هم با شیوه‌های نوین آن را پرورش دهیم تا نسل امروز هم بتواند با آن ارتباط بهتری برقرار کند.
او در ادامه به نقش تکنولوژی در کمرنگ شدن علاقه کودکان به قصه‌ها کرد و گفت: ارتباط نسل امروز دیگر مانند نسل‌های قبل با دنیای قصه‌ها پررنگ نیست. نمی‌خواهم بگویم نسل امروز قصه را دوست ندارد و با آن ارتباط برقرار نکرده، اما آن علاقه‌ای که نسل‌های قبل به قصه داشتند، در آن‌ها دیده نمی‌شود. البته این اتفاق چندان هم دور از انتظار نیست چون در زمان‌های قبل نقش سینما، تلویزیون و یا تئاتر این‌قدر در زندگی‌ها پررنگ نبود و بچه‌ها وقتشان را با شنیدن قصه پر می‌کردند. شاید بتوان گفت که فیلم و سینما به‌نوعی جایگاه قصه‌گویی را پر کرده است. سینمایی که خود هنوز وابسته به قصه است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها