
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
پدر و پدربزرگش شعر میگفتهاند و خودش هم از کودکی اشعار حافظ و سعدی که مادر برایش میخوانده را حفظ میکرده است. 17سالگی شروع به گفتن شعر نو و 18 سالگی ترانه گفتن را آغاز کرد. ترانههای آهنگهای معروفی همچون «برف» بابک جهانبخش، «لیلا» مازیار فلاحی، «آتش» رضا بهرام، «جذاب» فرزاد فرزین و سابقه همکاری با خوانندههایی همچون محسن چاوشی، حبیب محبیان، رضا صادقی، علی زندوکیلی، شهرام شکوهی، سینا شعبانخانی، ماهان بهرامخان و... برعهده او
بوده است.
کاشانی درباره ترانه و ترانهسرایی در این سالها گلایههایی هم داشت و گفت: «متاسفانه ترانه و ترانهسرایان هنوز که هنوز است گمناماند. حتی باتوجه به اینکه وضعیت خیلی بهتر از سال 85 ــ 84 شده است. آنزمان فقط مجلات همدل و ترانه ماه بود که به این موضوع میپرداخت. الان باوجود شبکههای اجتماعی کمی اوضاع بهتر شده و عده بیشتری ترانهسرایان را میشناسند. نگفتن و ندانستن نام ترانهسرا عیب فرهنگی محسوب میشود، البته این مساله شخصی من نیست. بیشتر ترانهسرایان از این موضوع ناراحتند. نام ترانهسرا را همیشه باید در کنار خواننده بیاورند که گاهی بعضی از دوستان کملطفی میکنند. ترانهسرا بخشی از وجود و قسمت عظیمی از احساساتش را میگذارد تا به یک آهنگ خوب تبدیل شود. این کار فقط عشق و علاقه است، چون درآمد چشمگیری هم ندارد.»
او درباره کارهای جدید و کتاب جدیدش که در راه هست هم خبرهایی داد که بهزودی قرار است در دست انتشار قرار بگیرد. ترانه تیتراژهای اولیه و پایانی برنامه صبحی دیگر با اجرای نیما کرمی و خوانندگی مهدی یغمایی و فریدون آسرایی و کارهایی از فرزاد فرزین و بابک جهانبخش و حامد همایون بهزودی پخش میشود.
شیما آشتیانی
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گزارشی از مراسم رونمایی از تازهترین کتابهای انتشارات جامجم
گفتوگوی اختصاصی با داوود میرباقری که از اواخر آذر ۹۸ مشغول ساخت سریال سلمان فارسی است
مسعود اطیابی، کارگردان فیلم «انفرادی» در گفتوگو با جامجم:
گفتوگوی جامجم با هاجر دباغی گلزن رکورددار تیم فوتبال سپاهان
دبیر علمی جشنواره ملی موسیقی و آئینهای اقوام ایرانی در گفتوگو با جامجم:
گفتوگو با محسن حیدریه، سرپرست گروه شبدیز درباره خیامخوانی