دستگیری عوامل موثر اغتشاشات اخیر در خوزستان

مدیر کل ضد تروریست وزارت اطلاعات از دستگیری ۷۹ نفر از عناصر اصلی اغتشاشات خوزستان خبر داد.
کد خبر: ۱۲۴۰۳۱۳
دستگیری عوامل موثر اغتشاشات اخیر در خوزستان

به گزارش جام جم آنلاین از وزارت اطلاعات، مدیر کل ضد تروریست وزارت اطلاعات اعلام کرد: با اقدامات شبانه روزی سربازان گمنام امام زمان (عج) در استان خوزستان، 79 نفر از عناصر اصلی حمله به مراکز عمومی و خصوصی، پایگاه های نظامی و انتظامی و مردم شناسایی و در حین و بعد از اغتشاشات دستگیر شدند.

از این افراد 13 قبضه انواع اسلحه از جمله کلاشنیکف و کلت کمری، لباس نظامی، پلاک جعلی خودرو و تابلو ایست و بازرسی کشف و ضبط گردید.

سه تیم تروریستی که با حمایت یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس آموزش های ویژه دیده و نقش مهمی در حمله به مراکز دولتی و شلیک به حافظان امنیت و مردم داشته اند که یکی از اتباع این کشور نیز جزء دستگیرشدگان می باشد.

مدیر کل ضد تروریست وزارت اطلاعات همچنین بیان داشت: چندین تیم تروریستی که برنامه ریزی و یا نقش موثر در خرابکاری و حمله به مراکز حساس و مردم در سطح کشور داشتند، شناسایی و دستگیر شدند که در آینده نزدیک به سمع و نظر مردم بصیر کشور خواهد رسید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها