آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
این نویسنده چه گفته: آنچه از عهده من برمیآمد این بود که سعی خود را در پرداخت گفتوگوهای فیلمنامه که پیش از من به خوبی نوشته شده بود، انجام دهم.
وی با اشاره به فیلمنامه اولیه و گفتوگوهایی که به آن اضافه کرده است، بیان کرد: فیلمنامه بسیار زیبایی نوشته بودند با لحنی خودمونی و ایرانی و من این کار را مشابه کارهای هزار و یک شب و قصهوار میدانم. آقای داوود میرباقری سفر پرماجرا و دور و درازی برای من درست کرد و از اصفهان تا شام و فلسطین و مدینه و... دیالوگهایی را طراحی کردم.
این نویسنده و کارگردان درباره روند اجرایی و تولید کار نیز گفت: تا آنجایی که شاهد بودهام این کار بادقت تدارک دیده میشود.
مثل همین دیالوگها که علاوه بر من، دو نفر دیگر هم در نگارش آنها نقش داشتند. فکر میکنم این فیلمنامه از همه کارهای صدر اسلام مهمتر باشد نه به این دلیل که پروژهای سنگین و الف ویژه است، بلکه به دلیل سوژهای که دارد، چون درباره ائمه کارهایی انجام شده است و مخاطبان هم آشنایی دارند اما مخاطبان کمی درباره سلمان اطلاعات دارند؛ در حالی که این شخصیت در نشر اسلام بسیار مهم بوده است. سلمان یک فرد فرهنگی و فرهیخته زمان خود و یک اشرافزاده است که دغدغهاش حقیقت است.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....