جام جم آنلاین گزارش میدهد
محققان دانشگاه بوفالوی آمریکا دریافتند زنان رده سنی ۳۰ تا ۷۹ سال که سیر و پیاز زیاد مصرف میکنند در مقایسه با زنانی که هرگز چنین سبزیجاتی مصرف نمیکنند ۶۷ درصد کمتر با ریسک ابتلا به سرطان سینه روبهرو هستند.
طبق اعلام موسسه تحقیقات سرطان آمریکا، سیر و پیاز غنی از آنتی اکسیدان فلاوونوئید و
اس ـ آلیل سیستئین حاوی گوگرد بوده که هر دو دارای خواص ضدسرطانی است./ مهر
جام جم آنلاین گزارش میدهد
جام جم آنلاین گزارش میدهد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک فعال سیاسی:
یک نماینده مجلس:
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان