شبکه 2 زمستان، کامتان را شیرین می‌کند

یــــــــــــــــــــکی از حــــرف‌هــای چالـــش‌برانگیز جوانــــان امــــروز این است که ما تمایلی به ازدواج نداریم و وقتی هم از آنها این سوال پرسیده می‌شود که چرا نمی‌خواهید ازدواج کنید، پاسخ‌های متفاوتی می‌دهند. یکی می‌گوید دوست ندارد ازدواج کند. آن یکی می‌گوید آمادگی‌اش را ندارد، بعضی‌ها می‌گویند خب مد شده که ازدواج نکنیم و... شاید دلیل این پاسخ‌ها از سوی جوانان این باشد که شناخت درستی از شخصیت خودشان ندارند. پس اگر می‌خواهید به یک شناخت درست از شخصیت‌تان برسید، از یکشنبه تا سه‌شنبه هر هفته، شبکه دو و برنامه کام شیرین را دنبال کنید که به گفته مرتضی یعقوبی تهیه‌کننده، فصل پنجم رئالیتی‌شو تلویزیونی کام شیرین با محوریت تشکیل خانواده، تحکیم خانواده و والدگری ساعت 14 پخش می‌شود و تکرار آن ساعت 23 و 30 دقیقه روانه آنتن می‌شود. برنامه کام شیرین تلاش می‌کند با بهره بردن از یک ساختار صحیح و با حضور روان‌شناسان خبره، پاسخگوی درست این سوالات باشد.
کد خبر: ۱۱۸۹۳۰۳

تحکیم خانواده
مرتضی یعقوبی، تهیه‌کننده درباره رویکرد فصل پنجم این برنامه به جام‌جم می‌گوید: پخش برنامه کام شیرین تا پایان سال ادامه دارد. فصل پنجم بعد از شب یلدا و با آغاز زمستان روی آنتن شبکه دو می‌رود. رویکرد این فصل به تشکیل و تحکیم خانواده و والدگری اختصاص دارد. برای هر برنامه‌ای اهدافی تعریف شده و ما هم سعی داریم با برنامه کام شیرین نه‌تنها کام مردم را شیرین کنم، بلکه سعی می‌کنیم ساختار برنامه به گونه‌ای برای مخاطب باشد که تم کارگروهی داشته باشد.
وی ادامه می‌دهد: در واقع هدف ما فقط مطرح کردن چالش ازدواج نیست، بلکه رویکرد برنامه مهارت آموزی است و کارشناسان تجربیات شان را به بهترین شکل و با یک زبان صمیمانه در اختیار مخاطبان قرار می‌دهند تا مورد توجه آنها قرار بگیرد. در واقع برنامه اطلاعات و راهکارهای درست را در قالب گفت‌وگوی صمیمی به مخاطب ارائه می‌دهند و فردی مهمان برنامه می‌شود که خودش با یک مشکل رو‌به‌رو است و کارشناس با او صحبت می‌کند و بعد به یک راهکار درست دست پیدا می‌کنند.
این تهیه‌کننده با اشاره به راهکارهای ارائه‌شده از سوی کارشناسان توضیح می‌دهد: در این برنامه کارشناسان با چند حرکت ساده به مخاطبان یاد می‌دهند چگونه متوجه احساسات همسرانشان شوند.در واقع با یاد گرفتن مهارت‌ها بهتر می‌توانیم همسرانمان را درک کنیم تا اختلافات هم کمتر شود.
زندگی بهتر
یعقوبی درباره زمان برنامه عنوان می‌کند: ما هر برنامه را به مدت 90 دقیقه ضبط کرده و عصاره برنامه را به مدت 50 دقیقه روانه آنتن می‌کنیم. البته زمان برنامه کم است و همیشه مخاطبان از ما درخواست می‌کنند که زمان برنامه را بیشتر کنیم، اما ما سعی می‌کنیم در همین زمان 50‌دقیقه‌ای تمام نکات لازم را به مخاطبان ارائه کنیم تا به سوی یک زندگی بهتر پیش بروند.
وی ادامه می‌دهد: البته از فضای مجازی هم بهره می‌بریم و بخش‌هایی از برنامه را در فضای مجازی و کانال‌ها قرار می‌دهیم تا اگر مخاطبی نتوانست برنامه را ببیند در جریان قرار بگیرد.
این تهیه کننده در پاسخ به این سوال که به نظرتان ساعت پخش برنامه مناسب نیست، توضیح می‌دهد: البته ما هم در این باره به شبکه گفته‌ایم. گرچه ساعت 14 زمان مناسبی نیست، اما تکرار آن ساعت 23 و 30 دقیقه است و مخاطب در آن ساعت می‌تواند با فراغ بال برنامه را ببیند. در مجموع ما تلاش می‌کنیم پاسخگوی صحیح مخاطبان باشیم.
روانشناسان خبره
یعقوبی درباره این‌که افرادی را که حاضر می‌شوند در برنامه درباره مشکلاتشان صحبت کنند، چگونه شناسایی می‌کنید تا جلو دوربین به راحتی صحبت کنند، تاکید می‌کند: ما سامانه‌ای برای برنامه طراحی کرده‌ایم و از طریق این سامانه کسانی که علاقه‌مند هستند در برنامه حضور داشته باشند، ثبت‌نام کرده و بعد در برنامه با کارشناس درباره مشکل‌شان صحبت می‌کنند و راهکار مناسب ارائه می‌شود.
وی با اشاره به حضور کارشناسان می‌افزاید: کارشناسان برنامه از روان‌شناسان خبره انتخاب شده‌اند که نسبت به این موضوعات اشراف کامل دارند و در مراکز بیرون از سازمان صدا و سیما به عنوان درمانگر فعالیت
می‌کنند. کارشناسان برنامه دکتر مجید محمودی مظفر، دکتر امیر اسماعیل زیارتی، دکتر مژده منادی و دکتر رضا ناظری هستند.
کالبدشکافی مباحث
این تهیه‌کننده درباره بازتاب برنامه در میان مخاطبان توضیح داد: خوشبختانه تا به امروز بازتاب این برنامه در میان مخاطبان خیلی خوب بوده، حتی تا این میزان اقبال مردمی را تصور نمی‌کردم. روزهای اول که این برنامه روی آنتن رفت، فکر نمی‌کردم بتواند مورد توجه مردم قرار بگیرد، اما خوشبختانه اتفاق خوبی افتاد، چون تنها برنامه‌ای در این حوزه است که بی‌مقدمه وارد مباحث می‌شود و کارشناس برنامه آن را برای مخاطب کالبدشکافی می‌کند. جالب است مردم به واسطه پیامک‌هایی که برای برنامه ارسال می‌کنند از میزان علاقه‌شان می‌گویند و این‌که اگر فرصت هم نکرده باشند برنامه را ببینند، حتما تکرار آن را دنبال خواهند کرد.
وی در پایان می‌گوید: ثریا بناکار هم به عنوان مجری تلاش می‌کند پل رابط میان حاضران در برنامه و کارشناسان باشد تا برنامه در مسیری حرکت کند که اهداف آن را ترسیم کرده‌ایم.

فاطمه عودباشی
رسانه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها