
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا،نجیم حسینی در گفت و گو با ایسنا، از کشف و ضبط انبار روغن و برنج در سنندج خبر داد و اظهار کرد: یک انبار شامل مقادیر قابل توجهی اقلام خوراکی کشف شد که حکم توقیف این کالاها صادر شده و صاحب انبار به پرداخت جزای نقدی جریمه شده است.
وی افزود: محتویات کالاهای توقیفی انبار شامل 610 حلب روغن 18 کیلویی و 160 کیسه برنج 10 کیلویی بوده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان بابیان اینکه کالاهای کشف شده در بازار توزیع خواهند شد تصریح کرد: دستور عرضه کالا در بازار داده شده و مقرر شده این کالاها در میان افراد تحت پوشش بهزیستی توزیع شوند.
وی در پایان یادآور شد: مقدار قابل توجهی آرد نیز در یک انبار کشف شده که با توجه به قرار نداشتن آرد در ردیف کالاهای احتکاری و تنها به علت به سررسیدن تاریخ انقضای آن، اقدام به معدوم سازی آرد کردیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان