بختیار خلیقی:
اجلاس شهدای اصناف فرصتی برای ترویج فرهنگ ایثار است
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: اجلاسیه شهدای اصناف و کارگری استان فرصت ارزشمندی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و معرفی رشادتهای شهدای این عرصه به نسل جوان است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: اجلاسیه شهدای اصناف و کارگری استان فرصت ارزشمندی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و معرفی رشادتهای شهدای این عرصه به نسل جوان است.
مدیرکل ثبت احوال کردستان با بیان اینکه پروژه سببی و نسبی در ۲ فاز داده آمایی و نظارت انجام میشود، گفت: فاز داده آمایی این پروژه بهمن ۱۴۰۴ به اتمام رسید و فاز نظارت حدود ۵۰ درصد اجرا شده و مابقی آن نیز در دست اقدام است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای استاندار کردستان بر لزوم تصمیمگیری مبتنی بر تحلیل کارشناسی در حوزه آرد و نان تاکید کرد و گفت: باید از صدور بیضابطه مجوز برای نانواییهای استان جلوگیری شود.
فرمانده انتظامی استان کردستان از شناسایی و دستگیری فردی که با استفاده از ترفند رسیدساز جعلی اقدام به ۱۴ فقره کلاهبرداری در سطح استان کرده بود، خبر داد.
مدیرکل ورزش و جوانان کردستان از ارسال اقلام ورزشی برای تجهیز ۱۰ خانه ورزش روستایی در سطح استان خبر داد و گفت: روند توسعه زیرساختهای ورزشی در مناطق روستایی با جدیت ادامه دارد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان گفت: تاکنون ۵۰۰ نفر از مردم استان برای شرکت در چهل و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم گرامیداشت رهبر شهید امت و شهدای جنگ رمضان ثبت نام کردهاند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان گفت: منطقه جهانی هورامان روز جمعه ۱۸ اردیبهشت ماه سالجاری میزبان مراسم سنتی کومسای است.
رئیس کل دادگستری کردستان اظهار داشت: دستگاه قضایی استان با محتکران، گران فروشان، قاچاقچیان و مخلان نظام اقتصادی بصورت قاطعانه برخورد می کند.
ماموستا فایق رستمی تاکید کرد: امروز جهان به ملت ایران افتخار می کند، چراکه در سخت ترین شرایط و در زیر بمباران دشمن، میدانها را خالی نکرد.
فرماندار مریوان با تأکید بر ضرورت رعایت قوانین و حقوق رانندگان، گفت: با هرگونه تخلف در حوزه خدمات مرزی و حملونقل، بدون اغماض و در چارچوب قانون برخورد خواهد شد.