به گزارش جام جم آنلاین از مهر، به گفته محققان دانشگاه فنی نانیانگ سنگاپور رژیم غذایی مملو از غذاها و نوشیدنی های حاوی شیرین کننده های مصنوعی برای سلامت روده ها مضر هستند.
محققان دریافتند شش شیرین کننده مصنوعی ادوانتام، ساخارین، آسپارتام، سوکرالوز، نئوتام و آکسسلفام پتاسیم-K برای میکروب های روده سمی هستند. نابودی و تخریب میکروب های روده می تواند ریسک چاقی را به همراه داشته باشد.
شیرین کننده های مصنوعی به عنوان آلاینده های زیست محیطی هم شناخته شده اند. همچنین این مواد در اب های آشامیدنی و سطحی هم مشاهده شده اند که در برابر فرآیند تصفیه آب مقاوم هستند.
محققان هشدار می دهند مصرف شیرین کننده های مصنوعی موجب تحریک روده می شود و تا جائیکه امکان دارد باید از مصرف آنها پرهیز کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با محسن بهرامی، گوینده کتاب «مسیح بازمصلوب»
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم: