به گزارش جام جم آنلاین از مهر، به گفته محققان دانشگاه فنی نانیانگ سنگاپور رژیم غذایی مملو از غذاها و نوشیدنی های حاوی شیرین کننده های مصنوعی برای سلامت روده ها مضر هستند.
محققان دریافتند شش شیرین کننده مصنوعی ادوانتام، ساخارین، آسپارتام، سوکرالوز، نئوتام و آکسسلفام پتاسیم-K برای میکروب های روده سمی هستند. نابودی و تخریب میکروب های روده می تواند ریسک چاقی را به همراه داشته باشد.
شیرین کننده های مصنوعی به عنوان آلاینده های زیست محیطی هم شناخته شده اند. همچنین این مواد در اب های آشامیدنی و سطحی هم مشاهده شده اند که در برابر فرآیند تصفیه آب مقاوم هستند.
محققان هشدار می دهند مصرف شیرین کننده های مصنوعی موجب تحریک روده می شود و تا جائیکه امکان دارد باید از مصرف آنها پرهیز کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد