دکه

آیت‌ا… طالقانی شاه‌مسعود و دیگران

نیم‌تای بالای صفحه اول روزنامه‌ها به نوعی تریبون اعلام مواضع و مهم‌ترین بخش یک روزنامه است. در «دکه» نیم‌نگاهی به صفحه برخی روزنامه‌ها داریم و نکاتی را که در مورد آنها به ذهنمان می‌رسد، می‌نویسیم.
کد خبر: ۱۱۶۳۹۸۶

سوژه روز

حضور رهبر معظم انقلاب در دانشگاه علوم دریایی نوشهر یکی از سوژههایی بود که اغلب روزنامهها در روز گذشته به آن پرداختند. سخنان رهبر معظم انقلاب و مواضع ایشان در دانشگاه علوم دریایی نوشهر از سوی روزنامهها بازتابهای متفاوتی داشت.

آیتا... طالقانی دیگر سوژهای بود که رسانهها به آن پرداخته بودند. با توجه به اینکه 19 شهریور سالروز درگذشت این مبارز انقلابی بود، روزنامهها نیز در صفحه یک خود با عکس و تیتر، یاد او را گرامی داشته بودند. هرچند معمولا حرف تازهای نیست و افراد تکراری هرسال در مورد چهرهها، حرفهای قدیمی را تکرار میکنند.

احمدشاه مسعود، یکی از مبارزان افغان دیگر سوژهای بود که در برخی روزنامهها به چشم میآمد. روزنامههای ایران و قدس در صفحه یک خود عکس و تیتری به او اختصاص داده بودند.

حمله موشکی به مواضع تروریستها در خاک عراق پس از اعلام رسمی از سوی سپاه پاسداران تبدیل به سوژهای شد تا رسانهها در صفحه یک خود به آن بپردازند. در حالی که در روزنامههای روز یکشنبه نسبتا هیچ رسانهای به این موشکها اشارهای نکردند و منتظر ماندند بیانیه رسمی آن منتشر شود.

یک اتفاق نادر!

روزنامه فرهیختگان تمام صفحه خود را در روز دوشنبه به موضوعات فرهنگی اختصاص داد. از گفتوگو با رضا امیرخانی تا گزارشها و گفتوگوهایی درباره جلال آلاحمد و آیتا... طالقانی و همچنین راهنمای برنامه هیاتهای مذهبی از موضوعاتی است که در مرور صفحه یک این روزنامه به چشم میآید. این یک اتفاق نادر در روزگار کنونی است.

پاروی بیقایق

روزنامه قانون با عکسی از یک قایقران بانو سراغ مشکلات آنها رفته و به موضوع درآمد این ورزشکاران پرداخته و خبر داده به دلیل پایین بودن دستمزد، آنها میخواهند از ورزش حرفهای خداحافظی کنند. تیتر این گزارش هم از عنوان یکی از آلبومهای محسن چاووشی موسوم به «پاروی بیقایق» گرفته شده است.

آی آدمها ...

روزنامه جوان در کنار تمام موضوعاتی که در صفحه یک خود آورده، سراغ یکی از محصولات فرهنگی که ظاهرا مرزهای اخلاقی را جابهجا کرده رفته و آن را در صفحه خود قرار داده است. این روزنامه با مخاطب قرار دادن مدعیالعموم اعتراض خود را به توزیع شدن این محصول فرهنگی اعلام کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها