ضمایر

من

نمایش آمادئوس ظاهرا یکی یکی در حال دل‌بردن از چهره‌هاست. مورد آخر، شهرام ناظری است که دوشنبه شب پس از تماشای نمایش «آمادئوس» گفته بسیار تحت تأثیر آن قرار گرفته است.
کد خبر: ۱۱۳۳۸۱۴

شوالیه آواز ایران به خبرنگار فارس، درباره نمایش آمادئوس به کارگردانی جواد مولانیا گفته: من نمایش آمادئوس را خیلی دوست داشتم، تحت تأثیر کارش قرار گرفتم و به نظرم باید دراین زمینهها بیشتر نمایش و تولید محتوا داشته باشیم.

او با اشاره به این که به تئاتر علاقهمند است و هر زمان که فرصت داشته باشد برای تماشای کاری میآید، افزوده: کارهای بهرام بیضایی و حمید سمندریان را فراموش نمیکنم. این کارها بسیار مرا تحت تأثیر قرار میداد و امیدوارم مردم هم از کارهای پرمحتوا حمایت کنند.

ناظری درباره آمادئوس توضیح داده: این نمایش برای همه مردم میتواند جالب باشد، نه تنها روحیهشان را تغییر دهد، بلکه چون درباره موتزارت است که یکی از موسیقیدانهای نابغه دنیا بوده، بلکه اطلاعات زیادی هم درباره موسیقی به افراد میدهد. امیدوارم مردم هم از این کار استقبال کنند.

او

در چند روز اخیر هم مفصلا درباره هفته هنر انقلاب در جامجم نوشتهایم و هم از بزرگداشت هدایتا... بهبودی، نویسنده انقلاب. حالا این بزرگداشت برگزار شده و محسن مومنیشریف، رئیس حوزه هنری طی این مراسم درباره او گفته: قدرت نویسندگی بهبودی در سالهای اخیر با انتشار کتاب «شرح اسم» مشخص شد و امسال کتاب دیگری را از ایشان شاهد خواهیم بود که برای حضرت امام خمینی(ره) نوشتهاند.

مرتضی سرهنگی مدیر دفتر ادبیات پایداری حوزه هنری هم در بخش تجلیل از هدایتا... بهبودی، مدیر دفتر ادبیات انقلاب اسلامی و نویسنده پیشکسوت ادبیات انقلاب عنوان کرده: اگر آقای بهبودی نبود نه دفتر ادبیات مقاومت و نه دفتر ادبیات انقلاب اسلامی حوزه هنری وجود داشت و این را آقای بهبودی خط زده است. جایی گفته بودم آقای بهبودی معلم من است و از او یاد میگیرم؛ این را هم ایشان پاک کردند. جایی هم گفته بودم اگر بهبودی نبود دوهفته نامه «کمان» منتشر نمیشد و آن را هم ایشان خط زدند. خیلی چیزهای دیگر را هم خط زدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها