به گزارش ایسنا، کریم شافعی درباره آخرین وضعیت لایحه حمایت از محیطبانان - که اردیبهشت سال 96 از سوی دولت برای تصویب به مجلس ارائه شد، افزود: لایحه حمایت از محیطبانان به حدود هفت کمیسیون در مجلس شورای اسلامی ارجاع شده است.
وی ادامه داد: برخی از این کمیسیونها گزارش مربوط به بررسیها را ارائه کرده و برخی از این کمیسیونها هنوز گزارش خود را ارائه نکردهاند.
شافعی عنوان کرد: امیدوارم کارهای مربوط به این لایحه هرچه زودتر انجام شود و نهایتا در سال 97 این لایحه به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد.
وی با بیان اینکه لایحه حمایت از محیطبانان ربطی به وضعیت معیشتی آنها ندارد، بیان کرد: پیام این لایحه این است که با محیطبانان مانند پرسنل نظامی و انتظامی و ضابطین دادگستری رفتار شود و از ضوابطی که آنها در بهکارگیری سلاح در درگیری با متخلفین بهرهمند هستند؛ شامل محیطبانان نیز شود.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....