دومین تغییر: سعیدلو جایگزین فرهاد رهبر می شود

برخی منابع آگاه از احتمال استعفای فرهاد رهبر از ریاست سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و جایگزینی علی سعید لو خبر میدهند.
کد خبر: ۱۱۱۷۰۵

به دنبال بروز اختلاف نظر در اداره سازمان مدیریت و برنامه ریزی و تخصیص و جذب بودجه کل کشور، احتمال استعفای رئیس این سازمان قوت گرفته است.
یک مقام آگاه در این خصوص به خبرنگار فارس گفت: فرهاد رهبر با تخصیص برخی بودجه ها فراتر از قانون مصوب بودجه کل کشور و قانون برنامه چهارم مخالفت کرده است.از دیگر موارد اختلاف نظر حضور سه معاون عالی رتبه این سازمان (علی طیب نیا معاون اقتصادی، فرهاد دژپسند معاون تولید و برنامهریزی، مهدی رحمتی معاون امور زیربنایی) است که برخی مقامها تاکید به تغییر آنها دارند. اما وی با برکناری این معاونان موافق نیست.
بنابر این گزارش از علی سعیدلو به عنوان جایگزین فرهاد رهبر در سمت ریاست سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور یاد می شود.
این مقام آگاه در این خصوص به فارس گفت: علی سعیدلو که پیش از این برای تصدی گری سمت وزارت نفت با رای مخالف نمایندگان مجلس مواجه شده بود، احتمالا" برای اخذ این سمت نیز که از اهمیت کمتری برخوردار نیست، با مخالفت نمایندگان مجلس مواجه خواهد شد. هر چند در این سمت نیازی به رای گیری از نمایندگان مردم نیست.
سعیدلو در دوره شهرداری احمدی نژاد معاون اداری -مالی بود و هم اکنون (در دوره ریاست جمهوری) معاون اجرایی رئیس جمهوری است.
این مقام مطلع در پایان تاکید کرد: با توجه به نقش حساس ، حیاتی و تعیین کننده سازمان مدیریت به عنوان متولی برنامه ریزی سالانه و تنظیم کننده بودجه دستگاههای اجرایی، لازم است در صورت اصرار به تغییر، فردی توانا و آشنا به مسائل اقتصادی و فرهنگی برای تصدی این مسئولیت انتخاب شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها