![غزه مسالهای جهانی](/files/fa/news/1403/5/7/1238115_835.jpg)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، شهلا جودت مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد اظهار کرد: انگور حاوی ویتامینهای آ، سی و منیزیوم ، کلسیم، فسفر، آهن و پتاسیم است.
وی افزود: مصرف این میوه در درمان یبوست، التهاب معده و روده و بهبود عوارض روماتیسم و برای مبتلایان به اوره خون بالا مؤثر است.
جودت خاطرنشان کرد: پتاسیم موجود در انگور در کاهش فشار خون نقش دارد و این میوه بهعلت داشتن املاح خاصیت ملین دارد.
وی یادآور شد: مبتلایان به پرفشاری خون برای تنظیم فشار خون و کاهش آن مصرف انگور را فراموش نکنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با منوچهر آذری، بازیگر،گوینده،مجری وصداپیشه پیشکسوت رادیو و تلویزیون
فاطمه مجلل در گفتوگو با «جامجم»:
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین: