
به گزارش جام جم آنلاین، تورنمنت چهار جانبه اصفهان که از روز یکشنبه 12 آذرماه با حضور تیمهای ایران، روسیه، قزاقستان و آذربایجان آغاز شده بود، امروز (چهارشنبه) با برگزاری دیدار تیمهای ایران و روسیه از ساعت 11 در ورزشگاه 25 آبان اصفهان به پایان رسید که این دیدار با برتری 4 بر صفر ملیپوشان کشورمان خاتمه یافت.
گلهای ایران را مقابل روسیه، مهدی جاوید در دقایق 19 و 29، علیرضا رفیعی در دقیقه 32 و محمد شجری در دقیقه 38 به ثمر رساندند.
تیم ملی کشورمان در این تورنمنت در اولین بازی خود مقابل آذربایجان به تساوی 3 - 3 دست یافت و قزاقستان را نیز با نتیجه 2 بر یک مغلوب کرد.
به این ترتیب، شاگردان ناظمالشریعه با هفت امتیاز قهرمان تورنمنت اصفهان شدند و تیمهای روسیه با چهار و آذربایجان و قزاقستان با دو امتیاز به ترتیب در ردههای دوم تا چهارم قرار گرفتند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو «جامجم» با محمدرضا باهنر عضو تشخیص مجمع تشخیص مصلت نظام مطرح شد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال