قرارداد ساخت نسل بعدی فضاپیماها

جام جم آنلاین: گروه صنایع دفاعی و فضایی لاکهید مارتین قرارداد ساخت نسل بعدی سفینه های فضایی که انسان را به ماه خواهند برد را از آژانس فضایی آمریکا «ناسا» دریافت کرده است.
کد خبر: ۱۰۸۴۹۵

به گزارش شبکه BBC ، ناسا قراردادی چند میلیارد دلاری را برای توسعه فضاپیمای اوریون که جانشین شاتل فضایی خواهد شد به گروه صنایع دفاعی وفضایی لاکهید مارتین داده است. شاتل های فضایی در سال 2010 بازنشسته خواهند شد.
آژانس فضایی آمریکا تصمیم دارد طرح فضاپیماهای بالدار مانند شاتل را کنار بگذارد و به طرح قدیمی تر فضاپیماهای کپسول مانند که اولین بار آمریکایی ها را به فضا بردند ، بازگردد.

نخستین سفینه اوریون در سال 2014 یا به فاصله کوتاهی پس از آن پرواز خواهد کرد.
این فضاپیما سوار بر یک موشک یک بار مصرف به نام «آرس» (Ares) که ناسا در حال توسعه آن است پرتاب خواهد شد.
دو نمونه از این موشک در حال طراحی است: یکی برای پرتاب کردن اوریون و شش سرنشین آن و دیگری برای انتقال کپسول خدماتی و سایر تجهیزاتی که برای انجام ماموریت به ماه لازم است.

بر اساس طرح ناسا محموله دو موشک در مدار زمین به یکدیگر وصل شده و سپس راهی ماموریت ماه شود.
سیاست های فضایی آمریکا از زمان فاجعه انهدام شاتل کلمبیا در سال 2003 تغییر کرده است.
جرج بوش رییس جمهور آمریکا خواستار نگرش تازه ای شده که انسان را از مدار کوتاه زمین و ایستگاه بین المللی فضایی فراتر ببرد و علاوه بر فتح دوباره ماه پای بشر را به مریخ برساند.

روسیه و اتحادیه اروپا نیز سرگرم بررسی راه های توسعه یک سیستم حمل و نقل تازه برای بردن انسان به فضا هستند.
آنها هم اکنون مشغول انجام مطالعه ای مشترک در مورد عملی بودن برنامه ای هستند که بر اساس آن بهترین جنبه های کپسول روسی سویوز با فناوری موشک آریان، متعلق به اروپا، ترکیب خواهد شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها