انفجار مین در قصرشیرین حادثه آفرید

فرمانده انتظامی قصرشیرین، از وقوع انفجار یک قبضه مین به جا مانده از دوران جنگ تحمیلی در این شهرستان مرزی و مجروحیت یک تن از نیروهای پاکسازی خبر داد.
کد خبر: ۱۰۸۳۶۹۴
انفجار مین در قصرشیرین حادثه آفرید

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر؛ سرهنگ عنایت فلاحی از وقوع انفجار یک قبضه مین به جا مانده از دوران جنگ تحمیلی درشهرستان قصرشیرین خبر داد.

وی افزود: در این حادثه راننده دستگاه بولدوزر متعلق به شرکت مین زدایی در مناطق مرزی قصرشیرین که مشغول پاکسازی مین های بجای مانده از جنگ تحمیلی بود در اثر برخورد و انفجار مین دچار جراحت می شود.

فرمانده انتظامی قصرشیرین تصریح کرد: این شخص به نام بیژن قربانی که اهل استان اصفهان است در اثر انفجار از ناحیه سر و صورت، پا و دست چپ دچار مجروحیت می شود.

وی ادامه داد: این حادثه در حوالی پاسگاه مرزی برج احمد از توابع بخش خسروی رخ داد و پس از وقوع انفجار مصدوم سریعا به بیمارستان قصرشیرین برای مداوا منتقل شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها