به گزارش جام جم آنلاین از مهر، محققان دانشگاه ایالتی آیووا دریافته اند افزودن روغن به سالاد به جذب هفت نوع ریزمغذی های موجود در سبزیجات کمک می کند.
طبق نتایج این مطالعه، چربی موجود در روغن سویا موجب افزایش جذب ریزمغذی های سبزیجات شده و فواید سالاد را افزایش می دهد.
به گفته محققان، جذب بهتر مواد مغذی فواید متعددی برای سلامت از جمله پیشگیری از سرطان و حفظ قوه بینایی دارد.
این مواد مغذی شامل چهار نوع کاروتنوئید- آلفا و بتا کاروتن، لووتیان و لیکوپن- و دو نوع ویتامین E و ویتامین K است. روغن همچنین جذب ویتامین A را هم افزایش می دهد.
وندی وایت، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «نتایج تحقیقات ما نشان می دهد افزودن روغن سالم به سالاد میزان جذب مواد مغذی را دو برابر می کند.»
این مطالعه شامل ۱۲ زن جوان بود که سالادشان را با میزان مختلف روغن سویا، مصرف می کردند. سپس خون آنها از لحاظ میزان جذب مواد مغذی آزمایش شد.
نتایج نشان داد بالاترین میزان جذب مواد مغذی در زنانی بود که بیشترین مصرف روغن سویا یعنی معادل دو قاشق سوپخوری داشتند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد