شاخص کل بازار سهام افزایش یافت

در معاملات روز دوشنبه بورس تهران، شاخص کل بازار سهام با 4.9واحد افزایش نسبت به جلسه گذشته، به هزار و رسید.
کد خبر: ۱۰۶۴۲۷

بهگزارش ایرنا، در این معاملات بیش از میلیون و هزار سهم و حق تقدم به ارزش میلیارد و میلیون ریال در بورس اوراق بهادار داد و ستد شد.
شاخص تالار اصلی معاملات بورس تهران امروز با 6.2واحد افزایش به هشت هزار و و شاخص تالار فرعی با 0.4واحد رشد به هزار و رسید.
در این معاملات شاخص صنعت با 4.1واحد افزایش نسبت به جلسه قبل به هفت هزار و رسید.
درمعاملات روز جاری بورس تهران، شاخص میانگین موزون شرکت با 0.4واحد افزایش به و شاخص میانگین ساده نیز با 53.7واحد رشد به هزار و رسید.
در معاملات روز دوشنبه بورس تهران، شاخص بازده نقدی بدون تغییر نسبت به جلسه گذشته ثابت ماند اما در مقابل بازده نقدی و قیمت با واحد رشد مواجه شد.
در معاملات روز جاری، سهام شرکت مورد معامله قرار گرفت که ارزش سهام شرکت با کاهش و شرکت با افزایش مواجه شد و در مقابل سهام شرکت بدون تغییر ثابت ماند.
براساس این گزارش: بیشترین افزایش ارزش سهام روز جاری متعلق به شرکتهای سرمایهگذاری مسکن، قند هکمتان، معدنی املاح ایران، قند ثابت خراسان، صنایع کاغذسازی کاوه، فرآوردههای تزریقی ایران، نورد قطعات فولادی، چرخشگر، سخت آژند و زامیاد بود.
در معاملات امروز سهام شرکتهای حق تقدم کابلهای مخابراتی شهید قندی، حق تقدم توسعه صنایع بهشهر، حق تقدم بانک اقتصاد نوین، تولید مواد اولیه داروپخش، دارویی رازک، سرمایهگذاری توکا فولاد، سیمان خاش، شیر پاستوریزه پگاه اصفهان، سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات و داروسازی جابرابن حیان "بیشترین کاهش قیمت سهام" را در بورس به خود اختصاص دادند.
در این معاملات سهام شرکتهای ایران خودرو، بانک پارسیان، پتروشیمی اصفهان، پتروشیمی اراک، باما، سرمایهگذاری مسکن، معدنی املاح ایران و پتروشیمی خارک "بیشترین تقاضای خرید" را داشتند.
شرکتهای سرمایهگذاری بانک ملی ایران، سرمایهگذاری بهمن، سرمایهگذاری غدیر، لیزینگ صنعت و معدن، نفت بهران، رایان سایپا، سیمان سپاهان و سیمان دورود "بیشترین تقاضای فروش" را به خود اختصاص دادند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها