در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
صراخیه با وجود ماهی های خوش طمع غذا های لذیذی را در سنت خود جا داده است.
مواد لازم:
1 عدد ماهی صُبور متوسط/1عدد پیاز متوسط ، ساطوری/2حبه سیر ، ساطوری /3قاشق غذا خوری شیره تمر هندی /100 گرم سبزی ماهی( گشنیز و شنبلیله، مقدار گشنیز دو برابر شنبلیله )، ساطوری/نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم /رب گوجهفرنگی یک قاشق غذا خوری/2 قاشق غذا خوری شیره خرما
طرز تهیه:
ابتدا داخل شکم ماهی را تمیز نمایید و بشویید. اگر ماهی را روی ذغال کباب می کنید فلس ماهی را لازم نیست جدا کنید اما اگر آن را در فر کباب می کنید فلس ماهی را جدا نمایید. شکم ماهی را کاملا باز نمایید و آنرا تمیز کنید.
مقداری شیره تمرهندی در شکم ماهی بمالید و صبر کنید تا جذب بدن ماهی شود.
سیر و پیاز خرد شده را سرخ کنید. سپس سبزی ماهی و کمی تمرهندی مخلوط کنید. فلفل، نمک و بقیه تمرهندی و ربگوجه فرنگی رابه بقیه مواد اضافه کرده و هم بزنید. همه مواد را کمی با هم سرخ نمایید.
به فلس ماهی یا پوست آن شیره خرما را بمالید و ماهی را با شکم باز شده رو به بالا داخل توری قرار داده روی توری پهن کنید. مخلوط سبزی را روی شکم ماهی بمالید.
سپس ماهی را روی زغال کباب کنید و یا آنها را درون فر گذاشته و کباب نمایید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم