یونیسف اعلام کرد: مرگ روزانه 1200 نفر در کنگو

جام جم آنلاین: صندوق کودکان سازمان ملل متحد ، یونیسف ، اعلام کرد روزانه عده ای حدود 1200 نفر در جمهوری دمکراتیک کنگو کشته می شوند که بیش از نیمی از آنان را کودکان تشکیل می دهند.
کد خبر: ۱۰۳۹۸۶

در گزارش یونیسیف که روز دوشنبه منتشرشد ، آمده است تعداد کودکان زیر پنج ساله ای که همه ساله در جمهوری دمکراتیک کنگو جان خود را از دست می دهند ، از مجموع کودکانی که در چین و تمامی کشورهای آمریکای لاتین جان می سپارند ، بیشتر است.
در اوج جنگ داخلی کنگو ، عده ای بالغ بر 30 هزار کودک در حال جنگند و یا همراه با گروه های مسلح به سر می برند.
در گزارش یونیسیف که از سوی یک خبرنگار سابق بی بی سی به رشته تحریر درآمده ، مشخص شده که تلفات حاصله در جنگ کنگو از سال 1998 تا سال 2003 ، از تلفات هر جنگ دیگری از جنگ جهانی دوم تاکنون بیشتر بوده است.
در این گزارش همچنین آمده است از سال 1998 تاکنون ، نزدیک به چهار میلیون نفر در کنگو جان خود را درجنگ ویا براثر بیماری از دست داده اند.
انتخابات 30 ژوئیه ، فرصتی به جمهوری دمکراتیک کنگو خواهد داد که راه صلح را در پیش بگیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها