پیمان اکبری: ایتالیا بازیکن شاخصی نداشت

تیم ملی والیبال از نخستین سفر تدارکاتی اروپایی خود به چه برداشتی رسیده است؛ آیا حضور در تورنمنت چهار جانبه الیا که بعضی آن را با درشت نمایی مطرح و عده ای هر چند معدود سیاه نمایی کردند
کد خبر: ۱۰۳۹۱۶
، برای والیبال ایران سودمند بود یا این که به قول دبیر فدراسیون راه طولانی بود و خستگی زیاد.
نیاز دیدیم با پیمان اکبری ، کاپیتان تیم ملی صحبت کنیم که اگر چه در گفتگوهایش هیچ گاه بی گدار به آب نمی زند ؛ اما از بیان حقیقت ابایی ندارد، اتفاقا یکی از ویژگی های سر گروه هر تیمی راستگویی و صداقت است.
اکبری می گوید: تیم اصلی ایتالیا در لیگ جهانی بود و تیمی که در 2بازی برابر ما شکست خورد، بازیکن شاخصی نداشت و من آنها را نمی شناختم فقط یکی از بازیکنان این تیم در مسابقه های نوجوانان جهان که قبلا در تهران برگزار شده بود، بهترین بازیکن شده بود.
تیم لهستان را چند بازیکن تیم دانشجویان این کشور تشکیل داده بود و در نهایت این که حتی اگر هر تیمی هم از این دو کشور بودند ؛ اما بازی برای ما آموزنده بود. ما در تورنمنت میلان دوم شدیم ، اما در مسابقه های تدارکاتی نباید هدف ما برد و باخت باشد.
اکبری می گوید: متاسفانه 2تن از مربیان تیم و سه ، چهار بازیکن باتجربه را همراه نداشتیم . این جای تاسف داشت ؛ ولی دیدارهای انجام شده ثابت کرد که ما به تجربه داران نیاز داریم.
جوانهای ما هنوز حرفه ای نشدند و فاقد تجربه لازم هستند. جوان باید سلسله مراتب را طی کند تا زمانی که به تیم ملی می رسد؛ آماده و کارآمد باشد.
اکبری می گوید: با پیوستن محمد ترکاشوند، محمد منصوری ، محمد شریعتی و محمد سلیمانی تیم ملی تقویت خواهد شد. اما فراموش نکنیم که ما باید در مسابقات جهانی شرکت کنیم و در بازیهای آسیایی هم مقام بیاوریم ، پس اصلا و ابدا نباید زمان را از دست بدهیم. قبول دارم که در پیکارهای جهانی مقابل تیمهای همگروه ایران یعنی ایتالیا، امریکا، چک ، بلغارستان و ونزوئلا شانس نداریم و اما نباید هم دست بسته باشیم.
تیم ملی به مسابقات تدارکاتی زیادی احتیاج دارد. ما حالا تورنمنت جام ریاست جمهوری قزاقستان و دیدار با تیم ملی تونس و احتمالا یک تیم باشگاهی مسکو را در پیش داریم ؛ اما دلم می خواهد که همه به سنگینی کاری که در پیش داریم واقف باشیم.
اکبری می گوید: به اعتقاد من ، بازیکنی چون سعید رضایی هنوز هم به درد تیم ملی می خورد. بد نیست آقای کیاچ این بازیکن را هم امتحان کند. ما باید با تمام قوا به مصاف بزرگان والیبال جهان برویم.


جمشید حمیدی
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها