به گزارش جام جم آنلاین به نقل از رادیو سلامت، منصور رضایی، متخصص تغذیه با اشاره به علل و راه های درمان ترش کردم معده در ماه مبارک رمضان گفت: همانطور که می دانیم یکی از شایع ترین مشکل های تغذیه ای در ایام ماه مبارک رمضان بحث ترش کردن و برگشت غذا معده است که مشکلات متعددی را برای فرد ایجاد می کند و در دراز مدت می تواند برای سلامتی فرد بسیار مضر باشد.
نکته حائز اهمیت در این رابطه این است که عادات غلط غذایی افراد به ویژه در وعده سحر این مساله را تشدید می کند و توصیه ما این است که اگر افراد می خواهند کمتر ترش کنند به ویژه در ساعات اولیه روز بعد از مصرف سحری سعی کنند میزان مصرف چای و قهوه بعنوان موادی که اسفنکترهای معده را شل می کند و کاهش می دهد و برگشت غذا را راحت تر می کند را کمتر کنند.
مصرف غذاهای سرخ شده و مصرف مایعات در وعده سحری حالت ترش کردن در افرادرا افزایش می دهد. پس اگر بخواهیم کمتر ترش کنیم باید میزان مصرف مایعات، چای و قهوه و غذاهای سرخ کردنی را در سحری کمتر کنیم.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد