به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از ورزش سه ، استقلال بازی برگشت با العین را در حالی با شکست مفتضحانه 6-1 پشت سر گذاشت که تک گل این تیم را کاوه رضایی از روی یک ضربه ایستگاهی به زیبایی هر چه تمام تر وارد دروازه خالدعیسی دروازه بان متزلزل العین کرد تا بلکه با این گل کمی از زخم های استقلالی ها التیام پیدا کند.
این گل زیبا از سوی کارشناسان کنفدراسیون فوتبال آسیا در بین چهار گل برتر هفته قرار گرفت تا کاوه رضایی کاندیدای کسب عنوان بهترین گلزن هفته شود. مهاجم استقلال برای کسب این عنوان باید با سه رقیب رقابت کند که سایت afc گلزن برتر را در نظرسنجی 24 ساعته از فوتبالدوستان قاره انتخاب و معرفی می کند.
علاوه بر گل کاوه رضایی، afc از گل های الموقاوی مهاجم الاهلی عربستان به الاهلی امارات، لی مینوگ وو از العین به استقلال و پدرو جونیور مهاجم کاشیما آنتلرز هم به عنوان گل های برتر دیگر دور برگشت مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا نام برد تا بهترین گل از جمع این چهار مهاجم انتخاب شود.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد