بهزاد فراهانی، دبیر جشن بازیگر در گفت‌وگو با جام‌جم انتقاد کرد:

بی‌مهری به تئاتر

تقدیر از عموفردوس در جشن بازیگر

دبیر جشن بازیگر از برنامه ویژه این رویداد برای تقدیر از چند پیشکسوت تئاتری از جمله فردوس کاویانی و آذر فخر خبر داد.
کد خبر: ۱۰۲۶۰۴۲

به گزارش ایسنا، بهزاد فراهانی در نشست چهاردهمین جشن بازیگر خانه تئاتر که دیروز در سالن همایش تئاترشهر برگزار شد، بیان کرد: همانند گذشته از شهرستان‌ها برنامه‌ای برای تقدیر از بازیگران پیشکسوت داریم که بر این اساس از یحیی دیبانی (گرگان) و علی باسره (ایلام) تقدیر خواهد شد. همچنین از تهران فردوس کاویانی و آذر فخر - که در ایران اقامت ندارد - تقدیر به عمل خواهد آمد.

دبیر چهاردهمین جشن بازیگر درباره اسپانسر و تأمین منابع مالی این دوره از جشن اظهار کرد: سال گذشته اسپانسری داشتیم که متعهد شد به برندگان و افراد تقدیر شده و نیز شورای داوری، زمینی اهدا کند که این تعهد انجام و وکالت‌نامه‌ها داده شده است. امسال هم ایشان با ما همکاری خواهند داشت و مخارج جشن را به عهده دارند.

چهاردهمین جشن خانه بازیگر 16 اردیبهشت‌ماه از ساعت 18 در تالار اصلی تئاترشهر برگزار می‌شود و فعلا قرار است نامزدهای دریافت جایزه بهترین بازیگری هم در همان روز معرفی شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها