به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، فاطمه معینی درباره تغذیه مناسب برای کاهش استرس و افسردگی اظهار کرد: از دیدگاه طب سنتی غذاهای گرم و تر برای افراد دچار استرس و افسردگی بسیار مناسب است.
بهگفته وی از میان نوشیدنیهای مناسب برای افراد افسرده و مضطرب میتوان به شربت لیمو, شربت سیب و زعفران, ماءالشعیر, شربت خاکشیر, شربت سکنجبین, ماءالعسل, شربت بیدمشک و گلاب, شربت گل و شربت بهارنارنج اشاره کرد.
عضو انجمن علمی طب سنتی ایران بیان داشت: همچنین کاهو سکنجبین, مغز بادام, مغز پسته, کشمش, انجیر همراه بادام و پسته, مغز بادام با نبات, فندق با شکر بهعنوان میانوعده برای کاهش استرس و افسردگی بسیار مفید است.
معینی ادامه داد: سیب رسیده شیرین, گلابی, آناناس, نارنگی, شفتالو, انار شیرین, کاهو, توت, انجیر و انگور سفید شیرین نیز از میوههای مفید برای افراد دچار استرس و افسردگی و بسیار مناسب است.
وی تصریح کرد: گل سرخ, ریحان, گشنیز, هل, میخک, زرشک, نعناع, زعفران, نارنج, ربانار, تمرهندی و دارچین از ادویهها و سبزیهای نشاطآور است که به افزایش نشاط افراد کمک میکند.
عضو انجمن علمی طب سنتی ایران خاطرنشان کرد: گوشت بره یا پاچه بره با اسفناج و روغن بادام, جوجه مرغ با کدو, آش ماش با مغز بادام و کدو و اسفناج, پاچه بره با اسفناج و روغن بادام, حریره جو با روغن بادام و شکر, شوربای گوشت جوجه یا بزغاله یا بره به رفع یبوست افراد کمک میکند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد