جنایت‌های شبانه در پایتخت

شامگاه شنبه در تهران با دو جنایت تلخ و مرگ مشکوک مردی به صبح رسید. در یکی از این جنایت‌ها، زن میانسال با ضربه چاقو پدرش را از پا درآورد. پیرزنی نیز قربانی سرقت مرگبار شد. مردی هم به طرزی مشکوک از ساختمانی سقوط کرد و جان باخت.
کد خبر: ۱۰۰۴۴۲۵

به گزارش جام‌جم، ساعت 19 یکشنبه مردی با کلانتری 141 شهرک گلستان تماس گرفت و از درگیری خونین در آپارتمان طبقه اول مجتمع مسکونی در بلوار کاج، سروستان یکم خبر داد. ماموران کلانتری با حضور در آنجا مشاهده کردند مردی 74 ساله به نام عبدالرضا با ضربه‌های متعدد چاقو از پای درآمده است.

موضوع کشف جسد مرد سالخورده به بازپرس کشیک قتل دادسرای جنایی تهران گزارش شد. با هماهنگی قضایی، جسد این مرد به پزشکی قانونی منتقل شد. همزمان با تشکیل پرونده قضایی، ماموران به تحقیق از همسایه‌ها پرداختند که معلوم شد آنها چند بار صدای درگیری میان مقتول و دختر 47 ساله‌اش را شنیده‌اند. همچنین آنها زمانی که برای بررسی ماجرا از خانه‌شان بیرون آمدند، مشاهده کردند که مرد همسایه فوت کرده و دختر میانسال او سراسیمه از خانه بیرون آمده و با سوار شدن به خودرویش ساختمان را ترک کرده است. این زن به عنوان تنها مظنون پرونده تحت تعقیب پلیس قرار گرفت و ساعاتی بعد از جنایت بازداشت شد.

متهم برای ادامه تحقیقات به اداره دهم پلیس آگاهی تهران منتقل شد و به قتل پدر سالخورده‌اش اعتراف کرد و گفت: پدرم به زور از من پول می‌خواست که با هم درگیر شدیم. عصبانی شدم و با برداشتن چاقو ضربه‌هایی به وی زدم که منجر به مرگش شد.

دیروز، زن میانسال که به اتهام قتل پدرش بازداشت شده بود، برای ادامه تحقیقات به دادسرای جنایی تهران منتقل شد و در جریان تحقیقات به تشریح ماجرای جنایت پرداخت و به قتل پدرش اعتراف کردو گفت: پدرم می‌خواست از من پول بگیرد. او حتی مادرم را از خانه بیرون کرده و می‌خواست وی را طلاق دهد. من ناخواسته با پدرم درگیر شدم و او را با ضربه‌های چاقو به قتل رساندم.

قتل زن سالخورده در خانه

هنوز یک ساعت از قتل مرد سالخورده تهرانی نگذشته بود که زنگ تلفن کشیک قتل تهران به صدا درآمد و بازپرس جنایی درجریان قتل زنی سالخورده در طبقه اول ساختمانی در یکی از محله‌های خزانه پایتخت قرار گرفت. او همراه تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران و تیم بررسی صحنه جرم در خانه زن 60 ساله حاضر شدند. بررسی‌‌ها نشان می‌داد او بر اثر ضربه جسمی سخت مثل گلدان به سرش به قتل رسیده است. با توجه به این‌که وسایل پذیرایی از مهمان روی میز اتاق نشیمن وجود داشت، این فرضیه که ممکن است، قاتل یا قاتلان به عنوان مهمان وارد این خانه شده و به جنایت دست زده‌اند، قوت گرفت.

پسر مقتول به افسر تحقیق گفت: مادرم در طبقه اول این ساختمان تنها زندگی می‌کرد و من و دیگر اعضای خانواده نزد او می‌آمدیم و به کارهایش رسیدگی می‌کردیم. شب که برای دیدن او به خانه‌اش رفتم، دیدم در آپارتمانش نیمه باز است. به ماجرا مشکوک شدم. چند بار صدایش زدم که پاسخگو نبود. وارد آپارتمان شدم و با جسد غرق در خون مادرم روبه‌رو شدم. چند قطعه طلا از خانه او سرقت شده است.

سقوط مرگبار مرد جوان

در سومین پرونده جنایی، مرد جوان به دلایلی نامعلوم از تراس خانه‌ای در یکی از محله‌های جنوبی تهران به پایین پرت شد و جانش را از دست داد. ساعتی بعد از گزارش قتل زن تهرانی به بازپرس جنایی تهران، گزارش این سقوط مرموز به بازپرس جنایی اعلام شد. با حضور ماموران و بازپرس جنایی در محل متوجه شدند که او از طبقات بالایی به پایین افتاده و فوت کرده است. آنها در تحقیقات اولیه متوجه حضور زنی در آنجا شده و وی بازداشت شد. این زن در تحقیقات مدعی شد با مرد جوان آشنایی داشته و او خودش از تراس به پایین سقوط کرده و جانش را از دست داده است. تحقیقات از او ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها