2 کلاهبردار تحت تعقیب سرانجام به دام افتادند

2 کلاهبردار فراری که به دنبال آزادی از زندان ، با استفاده از اسناد و مدارک جعلی در تهران ، جزیره کیش ، مشهد و تبریز شرکتهای تجاری تاسیس کرده و 500 میلیون تومان وجوه نقد شهروندان را به جیب زده بودند
کد خبر: ۱۰۰۲۸۳
، از سوی کارآگاهان اداره یکم پلیس آگاهی تهران دستگیر شدند و در بازجویی های پلیسی ، علاوه بر کلاهبرداری به سرقت 5 دستگاه خودرو نیز اعتراف کردند. به گزارش خبرنگار جام جم ، روز 27 اسفند ماه سال گذشته ، مردی به اداره یکم پلیس آگاهی تهران مراجعه کرد و از سرقت خودروی زانتیای خود به وسیله 2 مرد مسلح خبر داد. تحقیقات پلیسی ادامه داشت تا این که 28 فروردین امسال ، از اداره آگاهی شهرستان تبریز به مرکز پلیس تهران خبر رسید ماموران ، کلاهبرداری را بازداشت کرده اند که شباهت بسیاری به یکی از سارقان مسلحی دارد که تحت تعقیب پلیس به اتهام سرقت خودرو زانتیا است بنابراین مرد کلاهبردار برای تحقیقات به اداره یکم پلیس آگاهی تهران منتقل شد.

ردپای سارقان در کلاهبرداری

مرد کلاهبردار در بازجویی های پلیسی ، خود را غلامعلی معرفی کرد و منکر هرگونه سرقت و کلاهبرداری شد اما در مواجهه حضوری با مالک خودروی زانتیا زبان به اعتراف گشود و خود را پرویز معرفی کرد و گفت: قبلا به اتهام کلاهبرداری روانه زندان شده ام و سال 81 پس از آزادی ، با یکی از همسلولی هایم به نام داوود که او هم کلاهبردار و جاعل است با استفاده از مدارک جعلی مختلف ، به چند بانک معتبر مراجعه و پس از جلب اعتماد مسوولان بانک ها ، اقدام به افتتاح حساب کردیم و 4 دسته چک گرفتیم . مرد کلاهبردار ادامه داد: برای سرکیسه کردن شهروندان ، ابتدا من و داوود با معرفی خود به عنوان تاجر ، اعتماد صاحب یک ملک تجاری را در جزیره کیش جلب کردیم و با پرداخت یک فقره چک به مبلغ یک میلیارد تومان آنجا را اجاره کردیم و به بهانه خرید و فروش وسایل خانه و سایر اقلام تجاری در کیش و تهران شرکتی تاسیس کردیم و از شهروندان جزیره کیش و تهران به ترتیب 50 و 200 میلیون تومان به جیب زدیم و از شهروندان مشهد و تبریز هم به ترتیب مبلغ 150 و 100 میلیون تومان کلاهبرداری کردیم . تحقیقات پلیسی ادامه داشت تا این که شامگاه 4 روز پیش ، مخفیگاه داوود ، کلاهبردار فراری حوالی محله ابوسعید تهران شناسایی شد و ماموران به تعقیب وی پرداختند. پس از چند ساعت تعقیب و گریز از سوی پلیس ، خودروی داوود متوقف و وی دستگیر شد. داوود در بازجویی های پلیسی به همدستی با پرویز اعتراف کرد و متهمان با قرار قانونی از سوی دادیار سلیمانی رئیس شعبه دوم دادسرای امورجنایی تهران بازداشت شدند. تحقیقات تکمیلی پلیس از آنها برای فاش شدن جرایم احتمالی دیگر ادامه دارد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها