![خطر پرتوهای فرابنفش، آلاینده ازون و گرمای بیسابقه | چرا کمیته اضطرار تشکیل نمیشود؟](/files/fa/news/1403/5/5/1236632_213.jpg)
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
روغن امگا 3: مصرف روغن امگا 3 امراض قلبی، سکته و حملات قلبی را از مصرفکنندگان دور میکند. آشپزی با این روغن بسیار ساده است بویژه اگر در رژیم غذایی خود انواع ماهیها را گنجانده باشید.
روغن هسته انگور: این روغن سرشار از اسیدهای چرب امگا 6 است و فقط 10درصد چربی اشباع شده دارد. از این روغن فقط باید برای تفت سریع استفاده شود.
روغن کانولا: روغن کانولا یکی از کمچربترین روغنهای گیاهی است که در پخت و پز از آن استفاده میشود.
روغن کنجد: این روغن حاوی آنتیاکسیدانهای فراوانی است و ثابت شده در کاهش فشار خون نقش مهمی دارد. از انواع تصفیه نشده آن بهتر است در سالاد استفاده شود.
روغن بادام زمینی: این روغن تحمل دمای بسیار بالا را دارد و برای سرخکردن گوشت به کار میرود.
روغن گردو: این روغن را میتوان در حد متوسط داغ کرد. البته در پخت و پز بیشتر کاربرد دارد تا سرخ کردن.
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین: