نمایش 3 فیلم ایرانی در جشنواره دبی

در سیزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم دبی که از 17 آذر شروع شده و تا 24 همین ماه ادامه خواهد داشت، سه فیلم ایرانی «76 دقیقه و 15 ثانیه با عباس کیارستمی» ساخته سیف‌الله صمدیان و «منو خونه ببر» ساخته عباس کیارستمی در برنامه بزرگداشت عباس کیارستمی و فیلم «وارونگی» ساخته بهنام بهزادی در بخش سینمای جهان به‌نمایش درآمدند.
کد خبر: ۹۷۸۶۴۸

این فیلم‌ها در دو روز باقیمانده از جشنواره هم به نمایش درمی‌آیند. همچنین در روزهای گذشته سیف‌الله صمدیان و بهنام بهزادی در برنامه معرفی و پرسش و پاسخ فیلم‌های خود حضور داشتند.

این فیلم در ایران و جامعه عرب‌زبان فیلمبرداری شده و از عوامل ایرانی فیلم می‌توان از فرشاد ماهوت‌فروشان و کامبیز صفاری به عنوان دو تهیه‌کننده، پیمان شادان‌فر به‌عنوان مدیر فیلمبرداری، میثم مولایی به عنوان تدوینگر و پیمان یزدان‌فر به عنوان آهنگساز نام برد./ ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها