مراسم روز «سینما و کتاب» برگزار شد

سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران شب گذشته در سینما چارسو برگزار شد. این برنامه در قالب روز کتاب و سینما و در چارچوب برنامه‌های هفته کتاب امسال برگزار شد.
کد خبر: ۹۶۷۲۳۶

به گزارش جام‌جم، فرید فرخنده‌کیش دبیر سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران، با بیان این‌که فیلم کوتاه، پاشنه آشیل سینما است، گفت: «آشنایی انجمن سینمای جوانان با مجید غلامی جلیسه، درهای همکاری ادبیات و سینما را باز کرد تا امروز شاهد نتایج مثبت آن باشیم. این همکاری از سال گذشته آغاز و منجر به شکل‌گیری جشنواره‌ای در دل جشنواره فیلم کوتاه شد.

در ادامه جلسه دبیر هفته خانه کتاب، با اشاره به نگاه‌ و حمایتی که منجر به پیوند اهالی سینما و کتاب شد، افزود: انجمن سینمای جوان همت کرد تا سینما بیش از پیش با کتاب همراه باشد. حیف است که آثار نویسندگان صرفا میان اوراق بماند. مردم ما کمتر به کتابخوانی می‌پردازند، ولی ممکن است دیدن کتاب تاثیر بیشتری داشته باشد.

در ادامه فیلم کوتاه امیرمسعود سهیلی، که از کتاب پسرک چشم آبی اثر دکتر جواد مجابی اقتباش شده است، به نمایش درآمد. سپس در کلیپی که توسط خانه کتاب ساخته شده بود، از توران میرهادی، از پیشگامان ادبیات کودک و نویسنده حوزه کودکان و نوجوانان، یاد شد. موتمن با اشاره به علاقه برای برقراری ارتباط با جوانان، گفت: برای فیلم‌ساز شدن به چیزی بیش از کتابخوانی نیاز است. به نظرم مهم‌ترین نکته در فیلم‌سازی، خودسازی است. در ادامه، جایزه چهارم به فیلم «حساسیت فصلی» به کارگردانی سعید وکیلی، مقام سوم به «حفره مشترک» به کارگردانی اسما ابراهیم‌زادگان و جایزه دوم به فیلم داستانی «نیستان» به کارگردانی ابراهیم ایرج‌زاد تقدیم شد. لازم به ذکر است فرد اول در این شب اعلام نشد و به روز آخر جشنواره موکول شد.

مهمان ویژه این شب، محمود دولت‌آبادی بود، دولت‌آبادی تندیس و لوح تقدیر را به مجابی اهدا کرد و میهمانان پوستر پسرک چشم آبی را امضا کردند.

در پایان، با اهدای کتاب به حاضرین، طرح کتاب در گردش اجرا شد و از افراد خواسته شد تا کتاب‌ها را همواره در گردش نگه دارند. همزمان با این برنامه نمایشگاه کتاب‌های تخصصی ادبیات و سینما در سالن سینما چارسو آغاز به‌کار کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها