متخصصان طب سنتی معتقدند، بهتر است شیر گرم میل شود تا موجب سرعت نفوذ آن شده و زودتر از معده عبور کند.
کد خبر: ۹۶۷۰۰۵
شیر را گرم بخوریم یا سرد؟

به گزارش جام جم آنلاین ، طریقه جوشاندن شیر به این ترتیب است که به‌اندازه یک‌چهارم شیر،‌آب به آن اضافه کنید. سپس در حرارت ملایم بجوشانید تا آب اضافه شده، تبخیر شود.

یکی از مهم‌ترین دلایل ابتلا به اسهال درکودکانی که نوشیدنی‌ سرد بویژه شیر می‌خورند،‌ کاهش انرژی معده و اختلال در عملکرد این عضو است.

وقتی شیر را از یخچال درمی‌آورید و به کودک‌ می‌دهید و او بی‌وقفه می‌نوشد، حجم زیادی شیر سرد وارد معده می‌شود و معده پیش از آن که مشغول هضم و جذب شود، بخش زیادی از انرژی‌ را به دلیل سردی شیر از دست می‌دهد. پس انرژی کمتری برای هضم و جذب آن ذخیره می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
نرگس
-
۱۰:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۰
۰
۰
این روزها شیر خودش آبكی هست چطور آب اضافه كنیم .لطفا در باره مزیت های نوشیدن شیر بخصوص برای بانوان بیشتر مطلب بگذارید با تشكر از تلاشهای ارزشمند عزیزان در جام جم.
Ben
-
۱۰:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۲
۰
۰
دوستان از قبل سه چهارم آب به شیر اضافه می كنند
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها