خاصیت آنتی‌اکسیدان‌ها را چند برابر کنیم

بدن ما برای جذب آنتی‌اکسیدان مهمی به نام ویتامین E تلاش زیادی می‌کند. ویتامین E یک ویتامین محلول در چربی است، به این معنی که بدن فقط می‌تواند آن را همراه با چربی جذب کند و این جذب آن را نسبت به ویتامین‌های محلول در آب مثل ویتامین C و B مشکل‌تر می‌سازد. وزن، سلامت، رژیم غذایی و نوع ویتامین E دریافتی شما بر میزان جذب این ویتامین تاثیرمی گذارد.
کد خبر: ۹۶۶۲۵۱

افراد مبتلا به سندرم متابولیک، بیماری‌های التهابی دستگاه گوارش، کسانی که رژیم‌های غذایی کم چربی دارند، کسانی که بر مکمل‌های ویتامین E تکیه می‌کنند و افراد دچار اضافه وزن، احتمالا فواید این ویتامین را از دست می‌دهند، فقط به این خاطر که این آنتی‌اکسیدان راهی برای جذب شدن پیدا نمی‌کند،‌ اما حتی اگر در هیچ‌یک از این گروه‌ها قرار نداشته باشید، این احتمال وجود دارد که بدنتان ویتامین E لازم را دریافت نکند. دراین صورت، بدن زیان زیادی را متحمل می‌شود.

ویتامین E توانایی آنتی‌اکسیدانی و ضد‌التهابی دارد و می‌تواند با رادیکال‌های آزادی که بیماری‌های قلبی، آلزایمر، بیماری‌های چشمی و حتی سرطان ایجاد می‌کنند، مقابله کند.

تقویت گردش خون و سیستم ایمنی و جلوگیری ازتشکیل لخته‌های خون، از عملکردهای این ویتامین است. تازه‌ترین مطالعات نشان می‌دهد راه ساده و خوشمزه‌ای برای جذب هرچه سریع‌تر این ویتامین وجود دارد:

تخم‌مرغ بیشتری مصرف کنید

تخم‌مرغ، حاوی مقادیر کمی ویتامین E است اما محققان دانشگاه پوردوی آمریکا می‌گویند،‌ اگر موادغذایی غنی از ویتامین E را همراه با تخم‌مرغ مصرف کنید، جذب این ویتامین بهتر صورت خواهد گرفت. اضافه کردن سه عدد تخم‌مرغ به یک سالاد سبزیجات غنی از ویتامین E، جذب این ویتامین را در بدن شما چهار تا هفت برابر افزایش می‌دهد. دلیلش این است که ویتامین E محلول درچربی و تخم‌مرغ حاوی چربی فراوان است.

بسیاری از موادغذایی به طورطبیعی حاوی چربی و ویتامین E هستند و جذب ویتامین آنها آسان‌تر صورت می‌گیرد، اما موادغذایی کم چربی حاوی این ویتامین مثل کلم و اسفناج باید با موادغذایی حاوی چربی مثل تخم‌مرغ همراه شود تا بدن بتواند ویتامین E آنها را جذب کند. تخم‌مرغ به جذب کاروتنوئیدهای موجود در سبزیجات قرمز و زرد نیز کمک می‌کند.

منبع: easyhealthoptions.com

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها