«آباجان» به جشنواره فجر می‌رود

هاتف علیمردانی را با فیلم‌هایی چون کوچه بی‌نام، مردن به وقت شهریور و به خاطر پونه می‌شناسیم. او که فیلم هفت‌ماهگی را با بازی حامد بهداد و باران کوثری در نوبت اکران دارد، مدتی قبل ساخت فیلمی به نام آباجان را به پایان رساند.
کد خبر: ۹۶۵۱۳۲

این کارگردان در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره آخرین وضعیت این فیلم سینمایی گفت: جلوه‌های ویژه فیلم توسط محمد لطفعلی در حال انجام است و امیدواریم تا پایان ماه آینده به پایان برسد.

او اظهار کرد: برنامه‌ریزی ما این است که فیلم به سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی فجر برسد و اولین نمایش آن در جشنواره باشد.

داستان آباجان در دهه 60 می‌گذرد و زندگی اجتماعی مردم را در آن سال‌ها روایت می‌کند. کل فیلم در شهر زنجان فیلمبرداری شده است.

در این فیلم، بازیگرانی چون فاطمه معتمدآریا، شبنم مقدمی، فریبا متخصص، محمدرضا غفاری و ملیسا ذاکری ایفای نقش می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها