پاسخ پرسش دیروز ( آیا ارزش غذایی شیرهای با ماندگاری طولانی با شیرهای پاستوریزه برابر است؟):
آیا ارزش غذایی شیرها با ماندگاری طولانی با شیرهای پاستوریزه برابر است؟ در فرآیند سالمسازی شیر پاستوریزه، تمام میکروبهای بیماریزا و 90 درصد میکروبهای غیربیماریزا از بین رفته و تنها 10 درصد باکتری های مقاوم و غیربیماریزا باقی میمانند. همین باکتریها هم سبب ترش شدن شیر بعد از چند روز ماندن در یخچال میشود. البته این فرآیند در خارج از یخچال سریعتر رخ میدهد.
در فرآیند استریلیزه کردن شیر، تمام باکتریها با اعمال حرارت 145 تا 150 درجه سانتیگراد در مدت زمان دو تا چهار ثانیه از بین میرود. در این فرآیند تمام میکروبهای آن نابود میشود. ولی شیرهای استریلیزه فاقد مواد نگهدارنده هستند. با این حال، حرارتدهی این شیر در دمای بالا، سبب کاهش ارزش غذایی شیرهای استریلیزه نسبت به شیرهای پاستور نمیشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
یحیی آل اسحاق، وزیر اسبق بازرگانی در گفتوگو با روزنامه جامجم:
در گفتوگو با جواد منصوری به بررسی واقعه ۱۶ آذر ۱۳۳۲ و تأثیر آن در امتداد مقاومت از دانشکده فنی تا نسل امروز پرداختیم