در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از موسیقی ایرانیان آلبوم «بر مدار زمان» دربردارنده قطعه هایی در تکنوازی ساز تنبک است که فرهاد صفری، نوازنده تنبک و سازهای کوبه ای آن را اجرا کرده است.
صفری متولد ۱۳۶۱، تنبک را نزد اژدر سلطان آبادی، علیرضا مشعوفی و استاد بهمن رجبی فراگرفته است. این نوازنده جوان، تاکنون سازهای کوبه ای گوناگونی ابداع کرده، که از جمله آنها می توان به «باژ»، «زَروان»، «باژنگ»، «کوبانه»، «کارنگ» و «بادیه» اشاره کرد.
صفری که سابقه نوازندگی در گروه «قمر» و آلبوم های «وطن» و «از جان و از دل» (سالار عقیلی) و «درفش کاویانی» (شهرام ناظری) را در کارنامه دارد، روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار موسیقی ایرنا درباره آلبوم خود با عنوان «بر مدار زمان» سخن گفت.
فرهاد صفری گفت: آلبوم «بر مدار زمان»، مجموعه ای از نواخته هایم است که دوست داشتم مخاطبان، این تکنوازی های تنبک من را بشنوند. آغاز تولید این اثر به سال ۱۳۸۷ بر می گردد و آن را در سال ۸۸ ضبط کردیم، اما هفت سال طول کشید تا این آلبوم در مهر سال ۹۵ منتشر شود.
وی درباره چرایی این فاصله طولانی بین تولید و توزیع آلبوم «بر مدار زمان» تصریح کرد: این اثر را پس از ضبط، به چند ناشر دادم که آلبوم مدتی دست آنها بود و به دان گوش دادند، اما برای انتشار آن مجاب نشدند و گفتند که نمی توانند آن را منتشر کنند.
این نوازنده سازهای کوبه ای درباره سبب بی رغبتی ناشران به انتشار آلبوم خود همچنین افزود: معتقدم این بی رغبتی ناشران به این سبب است که فضای موسیقی ایران اکنون طوری شده که مخاطبان میل چندانی به کارهای تکنوازی نشان نمی دهند؛ بنابراین اغلب آدم های خاصی این گونه آثار را خریداری می کنند. برای نمونه آلبوم من را که تکنوازی تنبک است، بیشتر کسانی که خود تنبک یا دف و دیگر سازهای کوبه ای می نوازند، احتمال دارد که بخرند. به هرحال چون مخاطب عام برای آلبوم های تکنوازی بسیار کمتر از دیگر آلبوم های موسیقی است، بسیاری از ناشران نیز علاقه ای نشان نمی دهند و برای انتشار این آثار ریسک نمی کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت