هافبک دفاعی پرسپولیس:

صنعت نفت حریف سرسختی است

کمال کامیابی‌نیا، هافبک دفاعی پرسپولیس می‌گوید، تمریناتی که برانکو می‌دهد، در هیچ تیم لیگ برتری ندیده است. این حرف او شاید در نگاه اول ساده باشد، اما بی‌شک می‌تواند یکی مثل علی منصوریان را ناراحت کند.
کد خبر: ۹۶۱۲۲۰

کامیابی‌نیا یک فصل زیر نظر منصوریان تمرین می‌کرد و همیشه اعتقاد داشت، تمریناتی که این مربی می‌دهد خاص است، ولی حالا می‌گوید تمریناتی که برانکو می‌دهد، در هیچ تیم لیگ برتری ندیده است. کمال در این باره به جام‌جم ورزشی می‌گوید: تمرینات آقای برانکو بسیار حرفه‌ای است و برای من تازگی داشت. ایشان خیلی مربی خوبی است و انصافا تمریناتی که می‌دهد، باعث شده همه ما پیشرفت کنیم.

اخیرا کمال در تمرین قرمزها تغییر پست هم داشت. حتی بعضی‌ها گفتند کی‌روش می‌خواهد در پست دفاع آخر از او استفاده کند و گفته می‌شد به همین دلیل برانکو در این پست از او استفاده کرده است. کمال صحبتی در این باره ندارد و تنها می‌گوید: هر تغییر پستی که بود با نظر آقای برانکو بود. من بازیکن هستم و در خدمت تیم. ایشان هر جا بگوید بازی می‌کنم و واقعا برایم فرقی ندارد ولی الان همچنان هافبک دفاعی هستم.

کامیابی‌نیا از تیم ملی دور شده است. با درخشش حاج‌صفی و عزت‌اللهی و حضور آندو و ابراهیمی بعید به نظر می‌رسد فعلا شانس دعوت به تیم ملی را هم داشته باشد. کمال اما ناامید نیست: امید‌وارم دوباره دعوت شوم و اگر بتوانم در پرسپولیس خوب عمل کنم، این اتفاق می‌افتد.

کمال هم مثل تمام ایرانی‌ها بازی اخیر تیم ملی را با هیجان زیادی تماشا کرده است: بله، خیلی بازی‌های مهمی داشتیم و انصافا دست بچه‌ها و کادر فنی درد نکند که توانستند این نتایج خوب را به‌دست بیاورند. این تیم ملی نیاز به حمایت دارد. ان‌شاء‌الله مورد حمایت قرار بگیرد و تیم ملی برای دومین بار متوالی بتواند به جام‌جهانی برود.

پرسپولیس فردا با صنعت نفت در آزادی بازی می‌کند و طرفداران از این تیم برد می‌خواهند. کمال هم درباره بازی چنین نظر می‌دهد: صنعت امسال جزو تیم‌های خوب بوده و به همین دلیل اصلا کار راحتی نداریم. بردن این تیم در آزادی راحت نیست. آنها امسال در همه بازی‌های خوب کار کرده‌اند، ولی به هر حال ما در خانه بازی می‌کنیم و باید سه امتیاز را به دست بیاوریم. امیدواریم نتایج طوری رقم بخورد که بتوانیم فاصله خود را با رقبا بیشتر کنیم. و سوال آخر از کمال درباره خوشحالی بعد از گلش است: من مثل سرباز در خدمت پرسپولیس و تماشاگرانش هستم و به همین خاطر سلام نظامی نشان می‌دهم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها