در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای تهیه پلوی اسفندی به این مواد احتیاج دارید:
برنج: 4 پیمانه / گوشت گوسفند: نیم کیلو / پیازداغ: 3 قاشق غذاخوری / پیاز: یک عدد / نخود: نصف فنجان / عدس: نصف فنجان / لوبیا سفید: نصف فنجان / ماش: نصف فنجان / ادویه پلویی جنوب (گل سرخ پودرشده)، زیره سبز، دارچین، زنجبیل، جوزهندی و هل پودر شده: 2 قاشق چایخوری / میخک: یک هشتم قاشق چایخوری / جو: نصف فنجان / گندم: نصف فنجان/ فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم / زردچوبه: یک قاشق چایخوری / کره: 100 گرم / روغن کرمانشاهی: به مقدار لازم
حبوبات را بعد از 6 ـ 5 ساعت خیس خوردن جدا جدا بپزید. گوشت را هم با زردچوبه و پیاز بپزید.
ادویه پلویی جنوب، میخک و پیازداغ را در قابلمه بریزید و برنج را به آن اضافه کنید. برنجتان از قبل باید خوب خیس خورده باشد. برنج که به جوش آمد حبوبات پخته، گندم و جوی خیس خورده را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید و بگذارید خوب بپزد و آب برنج کشیده شود. بعد از کشیده شدن آب برنج گوشت را وسط قابلمه بگذارید و دمکنی بگذارید و نیم ساعت برنج را دم کنید. روغن کرمانشاهی یا کره آب شده را موقع سرو روی برنج بدهید. این پلو غذای سنگینی است و سعی کنید در ساعتهای اولیه شب خورده شود که زمان لازم برای هضم توسط معده داشته باشید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: