عصر امروز؛

رضا شاهرودی مهمان ویژه امروزی ها

برنامه "امروزی ها" که از شنبه تا چهارشنبه از شبکه یک پخش می شود، امروز میزبان دو ورزشکار است و آنها درباره موضوع ازدواج صحبت می کنند.
کد خبر: ۹۴۱۷۳۲
رضا شاهرودی مهمان ویژه امروزی ها

به گزارش جام جم آنلاین حسن تفتیان (دونده) یکی از مهمانان برنامه امروزی ها است که در المپیک ریو حضور داشت. همچنین رضا شاهرودی، بازیکن سابق تیم ملی فوتبال ایران دیگر مهمان برنامه امروزی ها است. این دو مهمان قرار است درباره موضوع ازدواج صحبت کنند.
برنامه امروزی ها با محوریت دغدغه ها و معضلات جوانان در حوزه های مختلف همچون اعتیاد، فضای مجازی، بیکاری، موسیقی، مد، ازدواج، مهاجرت، آشنایی قبل از ازدواج، بازار کار، ثروت، ورزش، تفریح و سرگرمی، و ... از شنبه تا چهارشنبه ساعت 17 و 30 دقیقه به مدت یک ساعت پخش خواهد شد.
اقشار مختلف همچون، ورزشکاران، خوانندگان، بازیگران و ... مهمان برنامه امروزی ها هستند.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها